Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Προς τους απανταχού ομαδάρχες/ηγεμονίσκους/μπροστάρηδες


Ο αγώνας κανενός δεν πρέπει να σταματήσει, καθώς επίσης και ο αγώνας καθενός είναι εξίσου άξιος! ΟΛΩΝ ο αγώνας, ΚΑΘΕ αγώνας, είναι ΙΕΡΟΣ!
Έχω όμως κάτι, σε εσάς ειδικά, να πω. Σκοπός του αγώνα είναι ασυζητητί η ελευθερία της πατρίδας. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος σκοπός (καθόλου μικρότερης σημασίας), τον οποίο οι περισσότεροι δεν λαμβάνουμε καν υπόψη, και αφορά στους συμπολίτες μας. Τους ΣΥΝ-πατριώτες μας, αυτούς με τους οποίους την ΙΔΙΑ πατρίδα μοιραζόμαστε, αυτούς με τους οποίους την ίδια πατρίδα, όταν με το καλό Ελευθερωθεί, ΜΑΖΙ θα καρπωνόμαστε!  

Ο σκοπός λοιπόν, που θα έπρεπε να έχει ΚΑΘΕ αγωνιστής, και που αφορά το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης, θα έπρεπε να είναι: ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥΣ!

Μία Ελεύθερη χώρα, η οποία όμως ανήκει σε ΔΟΥΛΟΥΣ, δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΥΝΑΜΗ! Κατ’ ουσίαν (όχι τύποις) - που είναι και το σημαντικότερο -, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Που σημαίνει ότι μέλημά σας πρέπει να είναι ΟΧΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ! Αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Να τους ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ να αγωνιστούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ, και δη ΑΦ ΕΑΥΤΟΥ!!!! Και ο μόνος τρόπος για να τους αναγκάσετε είναι να ΜΗΝ τους κουβαλάτε, να μην κρέμονται οι λοιποί πάνω σας! Καλούμαστε να παλέψουμε ΟΛΟΙ, χωρίς εχέγγυα, χωρίς συλλόγους για πλάτες, χωρίς παρέα (να γίνουμε πολλοί για να μεταααααα πράξουμε), κουβαλώντας στις πλάτες μας (ο καθένας μας) και ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ την ευθύνη των πράξεών μας (του αγώνα του), και/για να/ώστε ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!!!!

Αυτός που αυτό κάνει, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Μόνο αυτός αξίζει να έχει Ελεύθερη Πατρίδα!

(Και κάτι προφητικό, μιας και τα πάω καλά με τις προβλέψεις: Ο χρόνος που δίδεται αφορά μόνο σε αυτό! Το σύμπαν δεν καθυστερεί την απελευθέρωση με σκοπό να κομίζονται οι εχθροί περισσότερα! Ο χρόνος που δίνεται αφορά (ΜΟΝΟ) στο να για να γίνουμε ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ, οι Έλληνες, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! Μετά θα ελευθερωθεί η χώρα! Θυμηθείτε το: ΜΕΤΑ!)

Που αυτό σημαίνει ότι αν βιάζεστε (που όλοι λίγο ως πολύ βιαζόμαστε) στοχεύστε εκεί!!! Στον συμπατριώτη σας!!! Να σας κόφτει περισσότερο το να γίνει ο Έλληνας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Και μετά η χώρα!!

Υ.Γ. Αυτούς, τους εχθρούς, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!! ΕΝΑ ΤΣΑΚ ΚΑΙ ΑΥΤΑΝΔΡΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ!!! Κάτι που δεν αφορά σε πρόβλεψη, έχω απόλυτα στοιχεία για το πώς, με απλούστατους τρόπους, θα πάνε στο διάολο άπαντες!!

Χαιρετώ σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου