Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Για να ξέρουμε ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ εχθρό...


(Συνοδεύω το κείμενο με μία φωτογραφία από την Παλαιστίνη - εμπόλεμη ζώνη). 

Είμαστε ένα τσακ πριν αρχίσουν τα όργανα!

Πριν συνεχίσω να πω κάτι για την χώρα αυτή. Κάποιοι (δεν ξέρουμε ποιοι 😉αποφάσισαν να κοτσάρουν μία άλλη χώρα (ισραήλ) στο έδαφός της. Το ισραήλ, με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο, ενάντια σε όλους τους διεθνείς νόμους και διεθνείς κανόνες δικαίου, και καταπατώντας όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που υπάρχουν, έχει καταφέρει σήμερα να εξαφανίσει την Παλαιστίνη από τον χάρτη (μπες στο google και γράψε Παλαιστίνη, πάτα χάρτες, να δεις τι θα σου βγάλει). Κι αυτό συνέβη με την σύμφωνη γνώμη/αποδοχή ολάκερου του πλανήτη. Συντελείται χωρίς να τρέχει κάστανο, χροοοονια τώρα, και μέχρι σήμερα. Αυτά για να ξέρουμε τι είναι ικανοί να κάνουν οι άρχων (η συνέχεια στο υστερόγραφο). Στο θέμα…

Έχω προβλέψει πολλά πράγματα στον αγώνα (ως προφήτης θα μείνω στην ιστορία 😂😂😂). Ένα από αυτά το είχα κάνει μότο μου: Με λάθος λαό τα βάλατε! Ο λόγος που αφορά σε πρόβλεψη είναι γιατί καθόλου αυτό δεν διαφαίνεται! Ένα άλλο προφητικό είναι ότι δεν θα γίνει κανείς διάσημος σ’ αυτή την επανάσταση. Σήμερα γνωρίζω ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ πώς, με ποιον τρόπο, αυτό θα επιτευχθεί και με πολύ μεγάλη μου χαρά το μοιράζομαι.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας κρατά μία βόμβα στα χέρια του, αλλά ο ίδιος δεν το ξέρει. Ο χρόνος ο οποίος δίνεται είναι για να ο καθένας μας το δει. Αφού το δει, θα την πυροδοτήσει!

Τώρα, ο πρώτος που θα το κάνει θα προκαλέσει μεγάλοοοοοοο θαυμασμό! Σε τέτοιο σημείο που σε άλλες εποχές θα τον κάναμε ηγέτη, να σέρνει ολάκερο το πλήθος. Στη σημερινή εποχή θα συμβεί κάτι διαφορετικό, με το που θα πέσει η πρώτη βόμβα και θα σκάσει, και πριν προλάβει να καταλαγιάσει το ωστικό της κύμα, θα πέσει στα καπάκια… η δεύτερη! και στα καπάκια η τρίτη και ούτω καθεξής.

Κάτι άλλο.. Από την αρχή του αγώνα παρατηρήθηκε το εξής: Η συνειδητότητα ερχόταν ανά κύματα. Μία φουρνιά αντέδρασε πρώτη, ας πούμε 100 άτομα. Μεταααα από καιρό άρχισε να αντιδρά μια δεύτερη φουρνιά, ας πούμε 1000 άτομα. Μεταααα από καιρό μια τρίτη, ας πούμε 10000 άτομα κοκ. Να πούμε στο σημείο αυτό ότι η διακύμανση αυτή ήταν πολύ κουραστική. Το πρώτο κύμα που έφυγε έπρεπε να ξεκινά κάθε φορά από το μηδέν! παρασυρόμενο από κάθε νέο κύμα. (Η κούραση αυτή δεν είναι τίποτα μπρος σε αυτό που σε ΑΥΤΟΥΣ θα έρθει…..)

Κάτι ανάλογο σε λίγο θα συμβεί, με στόχευση αυτή τη φορά (ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ) και θα είναι το εξής: Οι πρώτοι που θα δουν την βόμβα που κρατούν στα χέρια τους και θα την πυροδοτήσουν, θα είναι το πρώτο κύμα! Τα 100 άτομα. Πριν προλάβει να καταλαγιάσει, πριν προλάβουν να πάρουν ανάσα αυτοί που θα την φάνε, πριν καταλάβουν από πού τους ήρθε η κατραπακιά (θα την φάνε εκεί που κάθονται χαλαροί κι αρμενίζουν), θα σκάσει στο καπάκι το δεύτερο το κύμα, με μεγαλύτερη σφοδρότητα από το πρώτο, καθότι και περισσότεροι! Και μετά το τρίτο κοκ.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ΚΡΙΣΙΜΟ σημείο που οι πρώτοι ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ! Στέκουν με την βόμβα στα χέρια τους. Το οκ περιμένουν για να την πυροδοτήσουν (το οκ του σύμπαντος).

Το πρώτο κύμα ΕΣΟ έτοιμοι. Οι λοιποί προσδεθείτε.


Υ.Γ. Υπάρχει μία φωτογραφία στο ιντερνετ που δείχνει την Ελλάδα σαν έναν γίγαντα πεσμένο στο χώμα, δεμένο με σκοινιά γύρω από το σώμα του. Φαντάσου το (κάντο εικόνα) σιγά σιγά ο γίγαντας να αρχίσει να συνέρχεται και σιγα σιγά να ανεβαίνει, σπάζοντας ένα ένα τα σχοινιά!

Υ.Γ.2 Ο λόγος που πρέπει να ξέρουμε τι είναι ικανοί να κάνουν οι ΑΡΧΩΝ του πλανήτη, είναι για να γνωρίζουμε ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ εχθρό........... ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου