Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ -Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα


Ομιλία του διάσημου Γερμανού γιατρού δρ. RATH στην Αθήνα 30/4/2012, όπου μιλάει για τη γέννηση του φαρμακευτικού καρτέλ και της χημικής "βιομηχανίας του πόνου", το πατεντάρισμα από τις εταιρείες-κολοσσούς της γνώσης που έκλεψαν από τη φύση, τις απόπειρές τους να κατακτήσουν τον κόσμο με και χωρίς όπλα κι άλλα ιστορικά (πχ τα χημικά αέρια του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου που τόσο ενδιαφέροντα βρήκαν οι εταιρείες, τη συνεργασία των εταιρειών με τους ναζί, το αληθινό προσωπο της "Ευρώπης των Βρυξελλών", η στοχευμένη φτωχοποίηση των πληθυσμών, η διαπλοκή των φαρμακευτικών εταιρειών με τους ηγέτες του σήμερα κ.ά.) και γενικά πολύ ενδιαφέροντα.

Ένα πολυπλόκαμο λόμπι ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ που αγκαλιάζει ασφυχτικά την ανθρωπότητα...(π.χ. απ'όσα ακούγονται στο βίντεο: "Η θανάσιμη επικινδυνότητα αρκετών εκ των χημικών-συνθετικών πατενταρισμένων "φαρμάκων" που  συνταγογραφούνται, είναι στην κυκλοφορία και λαμβάνονται από τους ανθρώπους, η εφεύρεση από το καρτέλ νέων συνθετικών ουσιών για το σώμα που είναι τοξικές για τα κύτταρα, φάρμακα που ΔΕΝ θεραπεύουν ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ..!" Στον αντίποδα; "ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ που έχουν επιστημονική βάση, σύμφωνα με το μηχανισμό αυτορύθμισης των μορίων των κυττάρων!!"
 Δεν είναι τυχαίο ότι οι πατέρες του φαρμακευτικού καρτέλ, έφθασαν -και φτάνουν- σε βαθιά γεράματα γιατί είχαν και έχουν ομοιοπαθητικούς θεραπευτές και δε χρησιμοποιούσαν χημικά σκευάσματα...)
Ο αντίπαλος της αρμονικής ζωής των ανθρώπων έχει πάντα ονόματα (και ασύλληπτα κέρδη) και δεν είναι απρόσωπος!



" Ποιος ο ρόλος των καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου. Η προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο στο 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Οι αποδείξεις. Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών και η τρίτη προσπάθεια του καρτέλ να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο. Ο έλεγχος της υγείας και της ενέργειας. Η νέα μετάβαση και πως μπορούν οι λαοί να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Η Ελλάδα. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου