Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ζήτα να επιληφθεί ο πιο υψηλόβαθμος προϊστάμενός τους


(αφορά το κείμενο αυτό)

Ένα από τα κόλπα των δυ είναι η ανθρωποφαγία, που σημαίνει ότι δημιουργούν πρόβλημα, το οποίο πρόβλημα καθήμενοι στο θρόνο τους (λόγω θέσης μπορούν να βγάλουν διάγγελμα) πετούν/ρίχνουν σε σένα το φταίξιμο, ώστε/και για να χιμήξουν πάνω σου οι λοιποί πολίτες (που να σημειώσουμε ότι το ίδιο πρόβλημα μοιραζόμαστε! είμαστε οι κοινοί παθόντες δηλαδή), να πέσουν λοιπόν σε φάνε, και το κάνουν αυτό οι δυ όχι μόνο για να απαλλαχτούν ή/και για να μην επιληφθούν της υποθέσεως, αλλά επιπροσθέτως για να σε αναγκάσουν να φύγεις, γιατί τους χαλάς το κλίμα! (το κατεστημένο τους), ή/και για να σε πατήσουν χάμω οι λοιποί, ώστε/και για να απολαμβάνουν το θέαμα! Έτσι, για να πάρουν το αίμα τους πίσω, επειδή ΤΟΛΜΗΣΕΣ να τους ενοχλήσεις!

Το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης είναι ότι ΜΠΟΡΕΙΣ (ο καθένας μας μπορεί) να γυρίσεις τον τροχό, ώστε να τους έρθει κατακούτελα, και να μείνουν εκεί που κάθονται. Που σημαίνει: Μπορούν να αποφανθούν τα πάντα! Μπορούν να ανασκευάσουν τα πάντα, να τα στήσουν όλα κατά πώς τους βολεύει και/για να έχουν το αποτέλεσμα που οι ίδιοι επιθυμούν, ΜΟΝΟ όμως στην περίπτωση που το «κοινό» τους είναι οι πολίτες!!!! Ο φόβος κι ο τρόμος τους είναι να ελεγχθούν υπερεσιακώς! (Οι ευθυνόφοβοι! είναι οι πιο κότες λειράτες. Σκυλιά που γαυγίζουν και με ένα τσου πάνε δέκα βήματα πίσω.)
Επίσης, είναι και ο λόγος που στο κάνουν! Είναι σαν να σου λένε (ΥΠΟΓΕΙΩΣ, ΜΟΥΛΩΧΤΑ): «εγώ κάνω κουμάντο εδώ, δεν έχεις καμία εξουσία, δεν περνάει το δίκιο σου, όσο κι αν με παλέψεις, ό,τι κι αν κάνεις, θα χάσεις», με σκοπό φυσικά να ηττηθείς! Που ηττηθείς σημαίνει: Να βάλεις την ουρά στα σκέλια, να πεις «μόνος του ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, οι άλλοι κάθονταν σαν χάνοι, κανείς δεν με υποστήριξε, αν δεν γίνουμε πολλοί θα χάνουμε ό,τι κι αν κάνουμε, το πάνω χέρι πάντα αυτοί θα το έχουν, μεταξύ τους καλύπτονται και συνέχεια νόμοι φτιάχνονται για να απαλλάσσονται, έχουν την πίτα έχουν και το μαχαίρι, άρα τι μου μένει;;;; ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΩ, θα συμμετέχω δηλαδή, ΣΥΝΑΙΝΏΝΤΑΣ, ώστε/και για να διαιωνίζεται η σαπίλα»!!!!

Το γυρνάς στα μούτρα τους σημαίνει: Κάνεις το χειρότερό τους!!!!! Θα ζήσουν τον χειρότερο εφιάλτη τους, αν τους ΚΑΤΑΔΩΣΕΙΣ στον ανώτερο!!! Και όσο πιο ανώτερος, τόσο περισσότερες υπηρεσίες θα επιληφθούν, τόσο περισσότεροι θα χρειαστεί να εργαστούν, ΚΑΙ……. όσο περισσότεροι και δη ανώτεροι ασχοληθούν με μία υπόθεση, ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!
Κι αυτό δεν συμβαίνει για κάποιον Άξιο, Δίκαιο λόγο, αλλά γιατί μπήκαν ΟΛΟΙ αυτοί στη διαδικασία να σκεφτούν, να εργαστούν, να κινήσουν τα χέρια τους, επειδή βγήκαν δηλαδή από την συνηθισμένη/μόνιμη απραξία τους.

Στείλε λοιπόν το έγγραφο να επιληφθεί ο πιο ανώτερος, ΚΑΙ να το κάνεις με τρόπο τέτοιο που να 1. φαίνεσαι ΕΣΥ Ο ΚΑΛΟΣ!!! (δεν κατηγορείς κανέναν), 2. να κάνεις τον αθώο (με καλή πρόθεση, για καλό σκοπό), 3. να μην έχεις καμία ευθύνη (ζητάς και συγνώμη άμα λάχει!!), ώστε να βγαίνεις λάδι δηλαδή!!!! Κόλπο το οποίο ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ!!!!! (δεν είστε οι μόνοι που μπορείτε να τα κάνετε αυτά, μπορούμε κι εμείς!!!) Και όχι μόνο να βγαίνεις λάδι, αλλά (το καλύτερο) να προκαλέσεις και ΔΙΧΑΣΜΟ!!! Να κοντράρονται τα συμφέροντά τους!!! Να φαγωθούν μεταξύ τους!!! (ΚΑΙ αυτό το κόλπο επίσης από ΕΣΑΣ το έμαθα!! Οι καλύτεροι ΜΑΚΡΑΝ διδάσκοντες οι δυ!! Ξανά: μπορούμε κι εμείς αυτά να τα κάνουμε! δεν έχει να κάνει με ταλέντο μάνα μου!!! που ταλέντο σημαίνει άνισα κατανεμημένη ικανότητα.)

Ένα τελευταίο κόλπο, μακράν το πονηρότερο! Όταν σε κάνουν μπαλάκι ο ένας τον άλλον και ποτέ δεν βρίσκεις υπεύθυνο, πες (σε όλους τους μπαλαδόρους που σε εμπαίζουν): Σας παρακαλώ να μου στείλετε το μειλ του υπευθύνου, για να μην το στείλω σε κάποιον τυχαία, πχ σε κάναν υπουργό, και αρχίσει να ψάχνεται από την αρχή η υπόθεση, αλλά και όποιος την υπόθεση αυτή έχει λάβει ή/και έχει συμμετάσχει στη διευθέτησή της. (Ο φόβος είναι αυτός που φυλάει τα έρμα φίλε μου, δυστυχώς-ευτυχώς, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση!)

Υ.Γ. Ο ηθικός μπορεί ΠΑΝεύκολα, στην περίπτωση που ο ίδιος το επιθυμήσει, να γίνει όσο ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΕΡΝΑΜΕΝΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. Δεν χρειάζεται καμία αξιοσύνη, κανένα πτυχίο, καμία ειδική εκπαίδευση, για να το μπορέσει. Το αντίθετο γίνεται;;;;;
Δηλαδή, μπορείτε εσείς οι θεομπαίχτες να φτάσετε το επίπεδο του ηθικού; (Όχι να γίνετε καλοί άνθρωποι – κάτι που δεν σας ενδιαφέρει καθόλου – , δείτε αν μπορείτε να τον φτάσετε σε καπατσοσύνη! – που απόλυτα σας ενδιαφέρει!! Γιατί… ο ικανότερος ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ το παιχνίδι, μάνα μου.)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου