Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Εμφύλιος;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Η λέξη τρομοκρατία είναι νεοελληνική. Στους κατασκευαστές της γλώσσας μας δεν χρειάζονταν, γι’ αυτό δεν την έφτιαξαν.

Ο λόγος που οι Έλληνες δεν την χρειάζονταν είναι: γιατί ήταν τρομακτικοί από μόνοι τους!

 

Καθώς επίσης και..

Δεν χρειάζονταν να βάλουν κουκούλα, να κάνουν επιθέσεις στα μουλωχτά, να διατρανώνουν ανωνύμως, τις επιθέσεις τις έκαναν κατά πρόσωπο, ευθυτενείς, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ (ούτε τους θεούς τους, λέει), δεν μπορούσε κανείς να τους κρατήσει από τ’ αρχίδια (κι ενώ τα είχαν και βαρβάτα), στήριζαν τα λεγόμενα και τις πράξεις τους, όχι μόνο με υπογραφή και ονοματεπώνυμο, αλλά και σηκώνοντάς τις!!! Που σημαίνει (σε ελαφριά απόδοση): ΣΗΚΩΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΗΜΑΤΑ που απορρέαν από αυτές.

 

ΑΡΑ….. Εύκολα μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα (ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ) ότι όλοι όσοι «φορούν κουκούλα»…….. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Είναι βάρβαροι. 

 

Υ.Γ.1 Να πούμε και κάτι «άσχετο», με την ευκαιρία…. Η μόνη τρομοκρατία που υπάρχει στη χώρα είναι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Κι αυτό έχει ΟΝΟΜΑ! Αναφέρθηκε ο Γκιόλιας (όχι μόνο γραπτώς, υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο).

Υ.Γ.2 Το ζούγκλα δεν ενημερώνεται πρώτο για τις «βομβιστικές» επιθέσεις; Στο ζούγκλα δεν στέλνουν οοοοοοοολες οι «τρομοκρατικές ομάδες» τις προκηρύξεις των;

Υ.Γ.3 Αν στείλω στον ζούγκλα την δική μου προκήρυξη (ωσάν καλός τρομοκράτης) νομίζεις ότι θα την αναρτήσουν; ΟΧΙ, διότι……. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου