Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Αρχίσαμε……..

Για όσους έχουν στοιχεία του αγώνα. Πώς θα μπορούν να τα κοινοποιήσουν. (Δεν γίνεται να τα λαμβάνω εγώ, ως μεσολαβητής, δεν βγαίνει αυτή η δουλειά ακόμα και ολάκερο στρατό αν είχα.)

Με τους αγαπημένους μου μπλόγκερς αποφασίστηκαν τα κάτωθι: 

Θα φτιάξουν στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας τους ένα παράθυρο. Δεν θα είναι πολύ εμφανές, όποιος τους διαβάζει αν θέλει ο ίδιος να ενδιαφερθεί. Με τίτλο «Ο αγώνας για την Λευτεριά των νέο-Ελλήνων».

Όταν κάποιος θα κλικάρει πάνω του θα του ζητείται κωδικός (εγγραφή πρώτα, όνομα χρήστη κλπ), και προς επαλήθευση του κωδικού θα ζητείται μία διεύθυνση ip, ή τηλέφωνο, ή fb, ή ό,τι άλλο (δεν τα ξέρω και πολύ καλά τα μπλογκερίστικα, ό,τι έπιασα μεταφέρω). Ώστε να μπορεί να μπει ακόμα κι ο πιο άσχετος με το διαδίκτυο (η γιαγιά μου - τους οποίους δε, τους έχουν κάνει σαΐνια οι προδότες που τους βάζουν να τα κάνουν όλα πλέον ηλεκτρονικά. Για εμάς - πάντα - δούλευαν/δουλεύουν.), ώστε ο μπλόγκερ να μπορεί να επαληθεύσει την ταυτότητά του πριν τον αφήσει να μπει, για να διαβάσει τα αρχεία ή/και να αναρτήσει δικά του στοιχεία.

 

Που σημαίνει ότι εξυπηρετείται ο σκοπός, ο οποίος είναι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ να έχει πρόσβαση: και να δει τα γεγονότα και να προσθέσει τα δικά του, ΑΛΛΑ…. Μόνο αν μας πει το ονοματάκι του και την ηλικία του, που λέει η Δέσπω (😂😂😂😂)

 

Γιατί, ας πούμε, αλλιώς θα βγάλεις πόρισμα από κάτι που διαβάζεις, αν δεις ότι το ανάρτησε ο πάγκαλος! (πάνω-πάνω, πρώτα θα είναι ο τίτλος, απλός, κατατοπιστικός, πχ Στοιχεία για σπίθες, και μετά τ’ όνομα αυτού που το στέλνει). Μία σημείωση να κάνω εδώ, που τελευταία στιγμή προέκυψε.

Αν κάποιος δίνει στοιχεία αποκαλυπτικά, πχ βίντεο με αγώνες πολιτών κλπ, και είναι εν ενεργεία δημοσιογράφος, φωτογράφος κλπ. (σαν τους συνοδοιπόρους του Γκιόλια), σ’ αυτήν την περίπτωση η ανωνυμία όχι μόνο επιτρέπεται, επιβάλλεται! 

Και είναι ευθύνη του μπλόγκερ να τον προστατεύσει, βάζοντας πάνω Ανώνυμος και σβήνοντας όλα τα ηλεκτρονικά του ίχνη αμέσως μόλις παραλάβει τα αρχεία. Εκείνος το μόνο που έχει να κάνει είναι να στείλει σε ΕΝΑ μόνο μπλογκ (για να μπορεί να ελεγχθεί η φερεγγυότητα), που διαθέτει το αρχείο, τα αποδεικτικά του, με σημείωση «να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία μου». (Ε, ρε και όλοι τρωκτικό θα γίνουνε!! θα τους φάει το κατάμαυρο το φίδι!!)

 

Έστειλα ήδη δύο από τα δικά μου αρχεία, το ένα με τις σπίθες και το άλλο του Γιόλια, τα οποία έχω ήδη δημοσιοποιήσει, οπότε και δεν απασχολεί ποιος θα τα δει, για να δοκιμαστεί η πλατφόρμα, να δούμε αν και κατά πόσο δουλεύει.

 

Τα υπόλοιπα κείμενα, τα δικά μου, θα αρχίσω να τα στέλνω (διαδοχικά) από αρχές Σεπτέμβρη, να ενεργοποιηθούν μετά την επάνοδο των εκδρομέων. Ε, και σιγά σιγά, όσοι ενημερώνονται, θα στέλνουν και τα δικά τους.

 

Να πω ότι έχουν ενημερωθεί αρκετά μπλογκς, τα οποία θα τα αναφέρω για να επιλέξετε πού θέλετε να στείλετε, αφού όμως πρώτα ενεργοποιηθούν οι πλατφόρμες.

 

Καλό κατευόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου