Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Το πιο βασικό ξέχασα! Τα τρολς!

(μου το θύμισε συναγωνίστρια όταν μου έστειλε στοιχεία)

Τα τρολς δεν είναι αστείες φατσούλες, ούτε έξυπνες ατάκες καδραρισμένες που προκαλούν γέλιο. Τα τρολς είναι άνθρωποι! Και κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά με αυτή που κάνουν οι χειροκροτητές έξω από το διαδίκτυο. Μέσα έχουν αυτούς, να παριστάνουν τον πολίτη και να σε κάνουν να πιστέψεις ότι ο λαός είναι βόδι, άβουλος, δεν αξίζει να παλέψεις, ό,τι και να κάνεις θα πάει άπατο, αυτοί έχουν την πίτα και το μαχαίρι κλπ. (με αυτά που γράφουν σε όλους, δεξιά κι αριστερά στα φβ, μπλογκς, κλπ).

Σκέψου τώρα κάτι, αν ήταν η δουλειά σου αυτή, πόσο εύκολα θα την έκανες!!! Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα!!

Δηλαδή, μη νομίσουμε ότι είναι και τίποτα έξυπνοι, κασέτα έχουν, ίδια, στάνταρτ πράγματα λένε σε όλους. Σαν τις τηλεφωνήτριες που κάνουν έρευνες.

Και μην νομίζεις επίσης ότι είναι και πολλοί, καμιά εικοσαριά τσογλάνια κάθονται σε μια γιάφκα (όπως αυτούς που έχουν προσλάβει για να βρίσκουν τις διαδρομές του κορονοιού!!! Είχα δει κάποια στιγμή στις ειδήσεις το κέντρο ελέγχου τους!!!) Ο καθένας λοιπόν έχει τριάντα, σαράντα προφίλ, που όλο και ανανεώνει, δουλεύει ένα οκταωράκι, πέντε μέρες την εβδομάδα και τα προλαβαίνουν όλα!! χαλαρααααα που λεν και στη Θεσσαλονίκη. Καρφίτσα δεν πέφτει ασχολίαστη!

Και τώρα σε παρακαλώ δες το βίντεο!

https://www.youtube.com/watch?v=eQeyNCPUvCI&fbclid=IwAR01ZQicYv7aOE7kofbkw15KZh4jIvlMgNN3bV3Yqex8Va8giKHbIOLRejw&app=desktop

Απίστευτο; Τα λένε ευθαρσώς και καμαρώνουν κιόλας τα βόδια! 

Γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι τους καίνε τα ίδια τους τα λεγόμενα;

1. Γιατί αυτό που βλέπουν (θέλω να το προσέξεις αυτό που θα πω, είναι πολύ σημαντικό), αυτό που βλέπουν λοιπόν είναι: ότι ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι τρολς κι αυτοί δεν είναι τέτοιοι (που κάνουν όλα αυτά τα κακά που αναφέρουν στο βίντεό τους), αυτοί είναι admins!!! Αχαχαχαχαχχαχχα

 

2. Πρόσεξε και κάτι άλλο που ΔΕΝ βλέπουν (ακόμα πιο σημαντικό, σε παρακαλώ δώσε όλη σου την προσοχή): Ότι ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ….. θεωρούν εαυτούς admins και τους ΑΛΛΟΥΣ τρολς!!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχα

 

Επίσης (ένα τρίτο και κλείσαμε, ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ): Όλα τα κόμματα (γιατί ΟΛΑ έχουν τρολς και ίδιο πνευματικό επίπεδο), ΟΛΑ λοιπόν τα κόμματα λένε στα τρολάκια τους (κι αυτά το χάφτουν) ότι αυτό που κάνουν είναι έργο θεάρεστο. Καθοδηγούν το πλήθος, διότι ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟ!!! (Δεν θα σχολιάσω κάτι επ’ αυτού, θα έρθει η ώρα του, ένα μόνο θα πω για την Κυριακή «είναι αυτό που λέγαμε, δεν ολοκλήρωσαν το σεμινάριο»!!!)

Στο θέμα μας. Το τρίτο (3) λοιπόν που ΔΕΝ βλέπουν (το απόλυτα πιο σημαντικό απ’ όλα, αμέριστη προσοχή) είναι ότι ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ. Και φυσικά…… ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΩΣΤΟ!!!!

Απίστευτο έτσι; Μιλάμε ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ αυτά τα πράγματα! Ακόμη κι αν εδώ τα διαβάσουν, ακόμα κι αν τους τα πεις τετατετ δεν θα το δουν!! Μιλάμε για πνευματικό επίπεδο κάτω του πάτου. Το οποίο έχουν ΟΛΟΙ, όχι μόνο οι προδότες, τα τρολς, και γενικά τα τσιράκια τους. Ακριβώς το ίδιο πνευματικό επίπεδο έχει και Η ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΡΧΗ!!!!! αχαχαχαχαχα

Δηλαδή, πραγματικά, όταν καταλάβουμε ποιοι ΤΙΠΟΤΑ όριζαν τη ζωή μας, θα τραβάμε τα μαλλιά μας.

 

Προς ώρας ας φύγουμε από τους «άπιαστους» κι ας μείνουμε στα τρολάκια.

Πώς ΝΙΚΑΣ έναν «άνθρωπο» άβουλο, με αντιληπτική, κριτική ικανότητα μείον διακόσια πενήντα (έναν τυχαίο αριθμό), να πούμε εδώ ότι η αβουλίαση δεν είναι ποτέ μόνη της, κουβαλά μαζί της κι όλα της προσόντα, πακετάκι, και φυσικά όλα στο ίδιο επίπεδο (μείον διακόσια πενήντα), δηλ. ψυχική δυνατότητα, δυναμική, αξιοσύνη κλπ.

Πώς νικάς το λοιπόν έναν τέτοιο αντίπαλο:

Ας πούμε ότι σου λέει την ατάκα «ας μην τους ψήφιζες». Αν εσύ εκείνη την ώρα του πεις........ για τον καιρό, πάει τον κόλλησες. Ε, ε, ε, ε, ε, ε, ε. Έτσι θα κάνει. Θα μασήσει η κασέτα. (Υπάρχει ένα βίντεο στο διαδίκτυο, του Χάρρυ Κλυνν, που σατιρίζει τους αριστερούς. Είναι λοιπόν σε ρόλο τσοπάνη και στο διάβα του πέφτει ένας αριστερός. Αρχίζει και λέει τις αηδίες που παπαγαλιστί μαθαίνουν οι αριστεροί, και κάποια στιγμή αρχίζει να μασά τα λόγια του, και μετά από λίγο ακούγεται ο ήχος της μασημένης κασέτας!!!! Αχαχαχαχαχα Α, ρε Χαρρυ, να σαι καλά εκεί που είσαι. Βρες το βιντεάκι θα το απολαύσεις, στο υπόσχομαι.

Πώς τον νικάς; ΕΥΚΟΛΑ! είναι η απάντηση. 


Υ.Γ. Τα τρολάκια πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών γι’ αυτή τη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου