Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΒΟΜΒΑ!!

Καλά δεν έχετε ιδέα τι είναι αυτά τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου (ούτε κι εγώ ήξερα πριν 5 λεπτά!!!!!) ΒΟΜΒΑ!!!! 

Θα διαφανεί ότι ο λαός δεν ήταν καθόλου βόδι που τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα!!!! Θα διαφανεί ότι όχι απλώς αγωνίστηκε, ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ, αλλά.... ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ!!!!! θα διαφανεί ότι όχι απλώς τίμησε τους προγόνους του, αλλά κατά πολύ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ!!! 

Κι όλο αυτο επειδή μπορώ να αποδείξω ....... ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!! Κι ο καθένας μας όπου κι αν αγωνίστηκε έπεφτε πάντα σε τοίχο!!!!! Τον περικύκλωναν τα βρωμοσκυλα!!!! 

Από πού να το πιάσεις, μηντια, κινηματίες, συνδικαλιστές, χειροκροτητες, δικαιοσύνη, άσε γαμάτα πάει μακρυά. ΗΘΕΛΕ, ΑΠΟΛΥΤΑ, ο λαός να αγωνιστεί!!!!! Και κάθε φορά που το έκανε, και πρόσεξε: Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!! έπεφτε σε λακό με φίδια!!!! Κατευθείαν τον εζωναν (το έπαθα στη διαμαρτυρία του καμίνη, τόσο ξεκάθαρα που δεν χωρεί αμφισβήτηση, έχω και φωτό!!!) Για να τον πεισουν ότι είναι μόνος του, ότι πάει τσάμπα ότι κάνει. ΟΠΟΥ γινόταν μάχη, ειχαν τσιράκια τους!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΠΑΤΩΣΑΝ!!! Όλοι οι πολίτες από αυτήν την ήττα βαλτωσαν. 

ΚΑΙ.. Όπου τους ξέφυγε, όταν πηγαίναμε ντου γρήγορα και χωρίς ομαδοποίηση, έκλαναν μέντα, γινόταν της πουτανας, τρεχαν, ειδοποιήσεις πανταχόθεν, να κρυφτούν όλοι!!!! (Όταν πήγαμε στα γραφεία βουλευτών έγιναν αυτά, έχω αποδείξεις). 

Κι όχι μόνο, και σε όλες τις διαμαρτυρίες, τα καλέσματα ήταν στημμενα, τίγκα στους δικούς τους, όχι τόσο για να σε σταματούν, αλλά για να πιστέψεις ότι ο διπλανός σου (ο πολίτης υποτίθεται) είναι κι αυτός με το μέρος τους, ενώ ήταν ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ!!!! 

Έχω τόσο άπειρα στοιχεία για να τα αποδείξω και τόσο απόλυτα και αδιάσειστα!!!! Και.... Είναι το μόνο που χρειάζεται!!!!! ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ την μουφα τους, γι αυτό χάσαμε, κάθε αγώνα!!!!! Κι ήταν αυτό που στόχευαν, το μόνο που τους ένοιαζε, το μόνο που τρέμουν ήταν να μην καταλάβουμε ότι είμαστε ενωμένοι!!!! Και μάχιμοι!!!!! 

Ως πρώτη απόδειξη, δες την φωτό στην Ακαδημία, όλοι οι όρθιοι είναι μπράβοι, ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΑΚΡΟΑΤΕΣ-ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!! 

Η μισή αίθουσα ήταν μπράβοι κι οι άλλοι μισοί πληρωμένοι χειροκροτητες. Στην αίθουσα δε, το πολύ να ήταν 50 άτομα, ΕΞΩ χιλιάδες που διαμαρτύρονταν!!!! ΚΑΙ... να προσθέσω το σημαντικό: το ΠΑΜΕ το είχαν ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ!!!! 

Τι σημαίνει; Το κάλεσμα ήταν ανοιχτό, οποίος ήθελε δηλαδή ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (εμείς οι 5 μπήκαμε άνετα - μόνο την Χρύσα έψαξαν 😂😂😂😂). Έβαλαν λοιπόν το ΠΑΜΕ να καλέσει σε διαμαρτυρία για την συγκεκριμένη μάζωξη για ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ!!!!!

Τα δε μηντια! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!! Ποιο κάτι έδειξε;;;;;;

Έχω τα πάντα φίλε μου, καλέσματα, κινήματα, ημερομηνίες, ποιος έκανε, τι που!!!! Αν έγινε αγώνας;;;;; Αν έγινε μαζικά;;;;; Αν είμαστε ΕΝΑ;;;;;; Αν ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ;;;; Αν....... ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ;;;;;; ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ!! ΗΓΚΙΚΕΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου