Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Για τους αγαπημένους μου αποδιοπομπαίους*

Ο λόγος που δεν έλαβες αγάπη από τους γύρω σου, και αντί αυτής έτρωγες και ξύλο, είναι αυτός του ποταμιού.

Για να πάρεις ό,τι δίνει πρέπει να κατέχεις και/για να προσφέρεις ΤΟ ΙΔΙΟ. Ίσα πράγματα πάντα, σε όλες τις περιπτώσεις, μόνο ανταλλάσσονται!

Η πλειοψηφία των ανθρώπων αγαπιούνται μεταξύ τους κάνοντας τεμενάδες. Ο τεμενάς είναι ΣΚΥΨΙΜΟ! Το λεξικό λέει: βαθειά τουρκικη υπόκλιση σε ένδειξη σεβασμού.

Ο τούρκος όταν κάνει την βαθειά του υπόκλιση, η αλήθεια του, αυτό που πραγματικά θέλει να κάνει, είναι να σου μπήξει ένα μαχαίρι στην καρδιά. Για να μην το κάνει, αυτό που πραγματικά θέλει (σφίγγοντας τα δόντια και δαγκάνοντας τη γλωσσα του), σκέφτεται το ΟΦΕΛΟΣ που θα αποκομίσει.

Ο τεμενάς δεν εμπεριέχει κανένα όφελος για τον άλλον, παρά μόνον απόλυτο (και ξεδιάντροπο) συμφέρον για τον ίδιο που τον κάνει.

Όταν κάποιος αγαπάει έτσι, μπορεί να δώσει την αγάπη του μόνον σε εκείνον που την ίδια κατέχει.


* Για εσάς γράφω. Πάντα για εσάς έγραφα, για σας και τώρα, για εσάς και για όσο ακόμη θα ζω.

Το εξιλαστήριο θύμα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Το λεξικό λέει: Αυτός στον οποίο αποδίδονται ευθύνες ή επιρρίπτονται σφάλματα και αδικήματα που διέπραξαν ΑΛΛΟΙ και ως εκ τούτου θεωρείται απόβλητος και ανεπιθύμητος από μία κοινότητα.

Σηκώσατε τις αμαρτίες όλου του κόσμους στις πλατες σας!!!! Αφού αυτό μπορέσατε μπορείτε τα πάντα. Στάσου όρθιος. Να δούμε να το θαυμάσουμε. Το ύψος σου το δυσθεόρατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου