Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

6ο Αποδεικτικό: τσιράκια - μπάτσοι

(Το ζητούμενο των αποδεικτικών εδώ: http://upogia-taxi.blogspot.com/2020/08/blog-post_26.html)

Αποδεικτικά για την κασέτα (τι είναι δασκαλεμένοι να λένε)

Αναρτημένο από Στεφανία Λυγερού (τα λοιπά στοιχεία ίδια)

  

Πρόλογος: Ποιοι είναι οι υπαίτιοι, αυτοί που κατηγορούνται με τα αποδεικτικά; Οι χειραγωγοί. Σε ποιαν αξία, πυλώνα, βάσισαν την χειραγώγηση; Στο ότι ο κόσμος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, εγώ που το ξέρω έχω χρέος να του το μπαστακώσω. Όσοι λοιπόν θεώρησαν εαυτόν αριστότερο και με δόλιο τρόπο επενέβησαν στον αγώνα των πολιτών, κοιτώντας μόνο το ατομικό τους συμφέρον, αυτοί κρίνονται (κι αυτοί είναι που θα την πληρώσουν τελικά).

Τώρα, δεν το έκαναν μόνοι τους, χρειάστηκαν «χέρια» γι’ αυτήν την δουλειά. Όσοι χρησιμοποιήθηκαν για τον ανωτέρω σκοπό είναι τα λεγόμενα τσιράκια. Τα οποία καθόλου άμοιρα ευθυνών δεν είναι, καθότι γνώριζαν εξ αρχής την βασική αξία, τον πυλώνα των χειραγωγών, κι όχι μόνο, ήτο και σύμφωνοι! (ήτο σύμφωνοι με το ότι ο κόσμος δεν ξέρει και αυτοί, οι πιο γνώστες, έχουν καθήκον! χρέος να επιβάλλουν το σωστό!)

Δεν αφορά μόνο τους μπάτσους η ανάρτηση, έχω την κασέτα και των εισαγγελέων στα κιτάπια μου, για τους χειροκροτητές είπαμε, για τους δημοσιοκάφρους είπαμε, για τα τρολάκια είπαμε, και…. Να υπενθυμίσω στο σημείο ότι ισχύει ακριβώς το ίδιο για όλους, δηλ. αν πεις... για τον καιρό θα μασήσει η κασέτα.

 

Το κάτωθι κείμενο το έστειλα στην λίστα μου, την περίοδο που ζούσα μεταξύ βουλής-τμήματος-σπίτι και τούμπαλιν, για να είναι γνώστης όποιος βγει Σύνταγμα για αγώνα.

 

18/05/2011

Πώς χειριζόμαστε τους μπάτσους

Ο τρομονόμος. Το καλοκαίρι ψηφίστηκε (κεκλεισμένων των θυρών) και καταπατά όλα μας τα δικαιώματα. Η αλλαγή που έγινε είναι η εξής: Ο αστυνομικός, αν για οποιονδήποτε λόγο, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, σε θεωρήσει ύποπτο, μπορεί ακόμα και να σε συλλάβει ως τρομοκράτη.

Αυτή η διάταξη καταπατά κάθε άλλο νόμο που αφορά στα δικαιώματά μας. Δηλ. μπορεί να σου κάνει προσαγωγή, ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει ποινικό αδίκημα, απλά γιατί σε θεώρησε ύποπτο για τρομοκρατική ενέργεια. Είναι ο λόγος που δεν ισχύει το «έδειξα ταυτότητα, δεν μπορείς να με πάρεις για εξακρίβωση». Ακόμη και το ότι έψαξαν τις τσάντες μας και μας έκαναν σωματικό έλεγχο, παρότι ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται (μπορεί να προβεί σε τέτοια ενέργεια ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έχει γίνει κάποιο αδίκημα), μπορούν να πατήσουν πάνω στον τρομονόμο, να πουν δηλαδή ότι σε θεώρησαν ύποπτο. Και τελεία. Μπορούν.

Το μόνο όπλο που έχουμε είναι να τους πασάρουμε την ευθύνη για κάτι τόσο σοβαρό. Δηλαδή, να τους πεις εγώ κάνω το νόμιμο, αν εσύ θεωρείς ότι παρανομώ να με συλλάβεις. Εκεί είναι όλο το θέμα, αυτοί αποφασίζουν να πάνε στο τμήμα κάποιον που δεν παρανομεί, που απλά αγωνίζεται. 

Στην πράξη. Έχουν πάρει ένα χαρτί με το τι θα λένε στους διαδηλωτές για να τους κάνουν να φύγουν.  Επίσης, έχουν απαντήσεις σε κάθε απάντηση. Είναι κασέτα, δεν πρέπει να μπούμε σε καμία διαδικασία να βγάλουμε άκρη. Ό,τι λένε είναι σχέδιο για να φύγουμε. Δεν είναι «φίλοι μας τα παιδιά». Τη δουλειά τους κάνουν και είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι.

Τι λένε:

• Πρέπει να φύγετε, δεν επιτρέπεται να διαδηλώνετε χωρίς άδεια (αν απαντήσεις κανονικά έχουν χίλια πράγματα να σου πουν, πχ: πήγαινε σε ένα κόμμα που οργανώνουν διαμαρτυρίες). Απαντάμε: Έχω δικαίωμα να διαμαρτύρομαι. Εγώ κάνω τα νόμιμα, αν κρίνεις ότι κάνω κάτι παράνομο να με συλλάβεις. 

• Αν έχεις αιτήματα (αν απαντήσεις θα σου πει υπάρχει νόμιμη οδός να τα παραδώσεις, να πας στην είσοδο και να τα δώσεις για πρωτόκολλο). Εγώ είπα: τα αιτήματά μου τα έχουν πάρει, είμαι εδώ γιατί δεν δίνουν καμία σημασία. Πριν προλάβει να απαντήσει του λέω: Γιατί δεν συλλαμβάνετε αυτούς; Αυτοί έχουν κάνει παράνομες πράξεις, ζίμενς, βατοπέδι, υποβρύχια. Αυτοί είναι οι παράνομοι, αυτούς δεν τους συλλαμβάνετε και πιάνετε εμένα που δεν παρανομώ; (Έφυγε μετά από αυτό).

• Μπορείς να διαμαρτύρεσαι αρκεί να μην φωνάζεις (αν δεν φωνάζεις θα σου πει μπορείς να διαμαρτύρεσαι αρκεί να μην έχεις πανό, αν δεν έχεις ούτε πανό θα σου πει μπορείς να διαμαρτύρεσαι αλλά όχι εδώ μπροστά, μπορείς να πας πίσω, κι αν είσαι πίσω και δεν κάνεις τίποτα, πάλι θα σε μαζέψουν). Οπότε.. δεν κάνουμε ό,τι λένε. Ποτέ. Είναι κόλπο για να φύγουμε. Λέμε το ίδιο: Έχω δικαίωμα να διαμαρτύρομαι. Εγώ κάνω τα νόμιμα, αν κρίνεις ότι κάνω κάτι παράνομο να με συλλάβεις.

• Είναι ντροπή, έχει κόσμο, τόσοι τουρίστες. Τους είπα, ντροπή είναι που βλέπουν οι τουρίστες τον Έλληνα πολίτη να τρώει από τα σκουπίδια (δεν μίλησε, έφυγε). Δεν είναι κόσμια συμπεριφορά μπρος στο μνημείο. Του είπα, θα ντρεπόμουν αν καθόμουν σπίτι μου και δεν αντιδρούσα στον εμπαιγμό. Τώρα που μάχομαι για το δίκιο μου, με βλέπουν από ψηλά οι αγωνιστές και καμαρώνουν (πάλι έφυγε).

(Οι απαντήσεις πρέπει να είναι λιτές ΚΑΙ για όλους σωστές. Μόνο τότε δεν έχουν απάντηση).

• Αν δούνε τα σκούρα σε πιάνουν στο φιλότιμο: Έχουμε το ίδιο πρόβλημα, σας καταλαβαίνω κλπ. Απαντάμε, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε συζήτηση, ούτε φιλίες. Κάνω το νόμιμο, πράξε σύμφωνα με το νόμο.

• Γίνεστε γραφικοί, κανείς δεν σας δίνει σημασία. Το ίδιο: δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε συζήτηση, ούτε φιλίες. Κάνω το νόμιμο, πράξε σύμφωνα με το νόμο.

• Μπορώ να σας συλλάβω για διατάραξη κοινής ησυχίας. Τους λες, σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να μας απαγγείλεις κατηγορίες και να μας κάνεις κανονική σύλληψη.

• Πρέπει να με ακολουθήσετε στο τμήμα. Γιατί; Για εξακρίβωση στοιχείων. Πάμε με τη θέλησή μας, χωρίς αντίρρηση. Οτιδήποτε πούμε δεν θα πιάσει, τσάμπα θα εκτεθούμε, είναι νόμιμο να μας πάρουν, και θα μας κατηγορήσουν για αντίσταση κατά της αρχής. Μας συμφέρει να μας πάνε όλους στο τμήμα (δεν μπορούν, δεν έχουν τόσο χώρο). Αν μας πάνε, σε τρεις ώρες θα μας αφήσουν. Για τις ώρες που θα είμαστε μέσα, μπορούμε να ειδοποιήσουμε ένα back up group να πάει βουλή (τι θα κάνουν, δεν μπορούν να μας μαζεύουν όλους, αν μπορέσουν καλό για μας, θα πάρει έκταση, θα το μάθει και η κουτσή Μαριώ). Μετά τις 3 ώρες θα ξαναπάμε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ.

 

Η σύνδεση με το ζητούμενο: Εκτός το ξύλο, τα χημικά, τη μαρφίν, τους "κουκουλοφόρους αναρχικούς" που διέλυαν τις πορείες -όλα αυτά είναι δικά τους κατορθώματα-, το χειρότερο που τα τσιράκια τους έκαναν ήταν που σταμάτησαν κάθε αγώνα, κάθε πολίτη, με τον εμπαιγμό! 

Αν θα έδινα έναν τίτλο σ' αυτόν τον πόλεμο, θα διάλεγα αυτόν. Ο μέγας εμπαιγμός! Από αυτόν όλοι την ήττα φάγαμε. Μην τα λες σε μένα στον εισαγγελέα, ο εισαγγελέας μην τα λες σε μένα στον εφέτη, ο εφέτη μην τα λες σε μένα στον άρειο πάγο, ο άρειος πάγος μην τα λες σε μένα στον βουλευτή, ο βουλευτής μην τα λες σε μένα υπάρχει δικαστική αρχή στη χώρα για να επιληφθεί!!!! (Όλες αυτές τις απαντήσεις, όλων τους, τις έχω με υπογραφή και ονοματεπώνυμο. Δεν είναι της παρούσης.)

Ο αγώνας εδόθη, η πλειοψηφία αντιτάχθηκε, πώς θα το μάθαινες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου