Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΣΥ ενηλικιώθηκες;

Γνωρίζω έναν άνθρωπο πολύ σοφό, λογιότατο, γνώσεις επί παντός επιστητού, απαντήσεις για τα πιο σημαντικά ζητήματα, συμβουλάτορας και καθοδηγητής πρώτος.

Στην προσωπική του ζωή, από την άλλη, έχει κάποια θεματάκια, με τη γυναίκα του δηλαδή, τα οποία ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να λύσει και μένει να τα τρώει (άπειρα χρόνια) στη μάπα.

Και κάνει εντύπωση, ρε αδελφέ, πώς και δεν μπορεί να λύσει τα δικά του προβλήματα, ενώ λύνει ΟΛΩΝ των άλλων με τρομερά μεγάλη ευκολία.


Ο άνθρωπος καλείται να κάνει μία πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Να σκοτώσει τον άνθρωπο που απέγινε. Αν δεν το κάνει θα πεθάνει μωρό!


Υ.Γ.1 ΚΑΘΕ κατάσταση που σε καθηλώνει ΔΕΝ είναι η ίδια καθηλωτική! σε πάει στα 5 σου!

Υ.Γ.2 Η ιστορία θα πάει όπου είναι να πάει (δεν παίρνει κανενός την άδεια). Όσο δεν το κάνεις (να ενηλικιωθείς) θα στο κάνει αυτή!! τραβώντας σε από τα μαλλιά.

Υ.Γ.3 Όποιος δεν έχει κάνει τη δουλειά αυτή με τον εαυτό του, δεν πιάνουν τα λεγόμενά του. Δεν έχουν ισχύ. Διότι αυτοακυρώνονται. Α, και είναι ολοφάνερο.

Υ.Γ.4 ΟΛΟΙ καλούμαστε να το κάνουμε, συνειδητοποιημένοι/ασυνείδητοι, λαμόγια/δίκαιοι, ιδεαλιστές/παρτάκηδες, ΟΛΟΙ -οι μεσήλικες (θα πω από 45, βία 40, έως 55, βία 60).

Υ.Υ.5 Όσο πιο "σοφός" θεωρείται κάποιος τόσο δυσκολότερα θα το κάνει. Η γειτόνισσα η "αμόρφωτη" θα σε φάει στη στροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου