Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ό,τι και να ψηφίσεις χούντα θα βγει



Με αφορμή την εκλογή τραμπ, λέει ένας συριζαιος το πρωί στο ραδιόφωνο: Αν θες να ψηφίζεις ενάντια στο σύστημα, ψήφισε τον αντισυστημικό που τουλάχιστον είναι ενάντια στο κεφάλαιο και θα προασπιστεί τα συμφέροντα των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων!

Τάδε έφη συριζαιος!!! που ο λαός τούς ψήφισε ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους! και αυτοί συνέχισαν ακάθεκτοι -κι από εκεί που το άφησαν- το έργο των υποστηριχτών του κεφαλαίου!! (Θα γελάμε πολύ μεθαύριο με αυτά.)

ΌΛΟΙ όσοι είναι στην βουλή είναι προδότες, όποιος και να βγει τα ίδια θα κάνει.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όσο παραμένουν αντιπολίτευση, λένε «δεν μπορώ να κάνω κάτι, άλλοι κυβερνάνε». Δεν μπορεί καμία αντιπολίτευση να κάνει τίποτα, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ενώ έχουν την απόλυτη δύναμη και την απόλυτη εξουσία που τους δίνει ο θρόνος τους, το απυρόβλητο και η ασυλία, παρόλα αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να προκαλέσουν πλήγμα, ούτε να προβάλουν αντίσταση σε όποιον κυβερνάει…
ΑΡΑ, αυτό σημαίνει ότι: ΟΠΟΙΑ αντιπολίτευση πάρει την εξουσία θα σου πει αυτό που και όλες οι προηγούμενες αντιπολιτεύσεις, αλλά και ο σύριζα, σου είπε όταν έγινε κυβέρνηση: Τα είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι, έτσι την κατάσταση την παρέλαβα, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Όποιος δεν μπορεί σαν αντιπολίτευση να ρίξει την χούντα, θα συνεχίσει τον δρόμο των προκατόχων του. Για όλους ισχύει το ίδιο, με μόνη εξαίρεση την χρυσή αυγή, που θα κάνει και κάτι περισσότερο....

Η χρυσή αυγή θα κάνει χούντα ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. Νόμιμη. Που σημαίνει ότι θα αλλάξει τα ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΑ άρθρα του Συντάγματος που δίνουν την εξουσία στον λαό. Αυτή είναι η ιδεολογία τους, η χούντα η φανερή, του παπαδόπουλου.
Σήμερα μπορείς να πολεμήσεις ενάντια στους κυβερνώντες επειδή έχεις το Σύνταγμα για να στηριχτείς. Με την χα δεν θα έχεις ούτε Σύνταγμα αλλά και θα έχεις απέναντι σου οπλισμένο στρατό! (Δεν πρόλαβα τη δική μας χούντα, γεννήθηκα ακριβώς όταν έληξε, το 73, πήρα όμως μία ιδέα για το τι σημαίνει όταν βρέθηκα στην Παλαιστίνη. Εκεί δεν τίθενται ζητήματα φιλοσοφικής φύσεως «φοβάσαι δεν φοβάσαι», «ρισκάρεις δεν ρισκάρεις», εκεί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! Είναι οπλισμένοι, διατάζουν, αποκλείουν τους δρόμους, σε σκοτώνουν επειδή κουνήθηκες, στη νόμιμη χούντα αυτός που πολεμάται, ο εχθρός της κάθε χούντας είναι ο λαός, γιατί αν οργανωθεί θα τους ρίξει! Η χα πρεσβεύει χειρότερη χούντα κι από αυτήν του ερντογαν, μέχρι κι αυτός ακόμα μία διακριτικότητα την έχει, κάποιες εξουσίες, έστω τύποις, τις έχει αφήσει στον λαό.)

Να προσθέσω επίσης ότι η χα δεν θα λύσει το θέμα των μεταναστών. Ακριβώς όπως έπεσαν από τα σύννεφα οι συριζαίοι οπαδοί, που οι εκπρόσωποί τους ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την ιδεολογία τους, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα πέσουν από τα σύννεφα και οι οπαδοί της χα. Το θέμα των μεταναστών είναι ρητή υποχρέωση, που έχει επιβληθεί από τους ευρωπαίους φίλους μας, και όποια κυβέρνηση κι αν ανέβει που κάνει τα κέφια τους, θα τα κάνει ΟΛΑ! Δεν θα εξαιρείται ό,τι είναι ενάντια στην ιδεολογία τους (έχει καταφάνερα αποδειχθεί από συριζα και ανελ -το μεγαλύτερο ξεπούλημα ιδεολογίας στην ιστορία).

Όλοι τα ίδια θα κάνουν (η ελπίδα ψόφησε) το μόνο που μένει είναι ο καθένας μας, με κάθε τρόπο, ενάντια στην χούντα, να αγωνιστεί! Άλλη λύση δεν υπάρχει!

Κλείνοντας να πω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η καταλληλότερη για αγώνα (με την έννοια ότι δίνει την μεγαλύτερη επιτυχία), διότι δεν έχει κόσμοΟ σύριζα είναι κόμμα του 4%!!! Οι υπόλοιποι που τους ψήφισαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ! Δεν πρεσβεύουν τα ίδια, το έκαναν για να έρθει η αλλαγή, αντίσταση ήταν η ψήφος στον σύριζα. Δεν είναι όπως την νδ ή το πασοκ που οι υποστηριχτές τους τούς ψηφίζουν από πάππου προς πάππου, και επειδή πέρασε στο μεδούλι τους ως κληρονομιά, δυσκολεύεται τόσο να φύγει. Ο σύριζα όταν πέσει θα εξαφανιστεί. Είναι κι ο λόγος που κρατούν ακόμα τις καρέκλες τους, ενώ δεν μπορούν να κυβερνήσουν. (Αυτός είναι ο λόγος που πέφτουν οι κυβερνήσεις: δεν μπορούν να κυβερνήσουν, δεν μπορούν να περάσουν στον λαό αυτά που υπογράφουν.)

Το να αγωνιστείς σήμερα, ενάντια σε μία κυβέρνηση με υποστηρικτές λιγότερο του 4%, σε μία κυβέρνηση που έχει ήδη πέσει -απλά δεν αφήνουν την καρέκλα τους με τίποτα-, όσο να πεις είναι μία βατή δουλειά.

Αγωνίσου σήμερα που η δουλειά είναι βατή γιατί το αύριο θα παραμένει (εις τους αιώνας) άγνωστο...



(Οι φωτό είναι από την Παλαιστίνη. Η πρώτη είναι απλή περιπολία στους δρόμους παλαιστινιακής περιοχής και η δεύτερη σε διαμαρτυρία για τον αποκλεισμό -για το τείχος.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου