Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο πατριωτισμός θα είναι η επόμενη σελίδα της ιστορίας, αλλά όχι ο «πατριωτισμός» της χρυσής αυγής



(Δεν αφορά μόνο την χα, αλλά και όλες τις ακροδεξιές ομάδες/κινήματα που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και όλους όσους νοούνται αριστότεροι -αυτοί ξέρουν, οι πολλοί είναι βόδια, οπότε οι δεύτεροι θα υποχρεωθούν να εφαρμόζουν αυτά που οι πρώτοι θα ορίζουν.)

Δες κάτι.. ο αμερικανικός λαός ψήφισε έναν «μάγκα» που διατάζει, γιατί.. δεν ξέρει την δύναμη του. Τον διάλεξαν για να επιβάλει, ΑΝΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ, και με τον τσαμπουκά τα συμφέροντά τους (του λαού). Υπάρχει όμως κι ένας αντίποδας σ’ αυτό το καθεστώς, που δεν συμφέρει κανέναν από τον λαό. Αυτός που είναι «μάγκας» και διατάζει και επιβάλει, ΔΕΝ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. Διατάζει και επιβάλει αυτά που Ο ΙΔΙΟΣ θεωρεί συμφέρον. Και τα επιβάλει πρώτα στον λαό, αυτά που εκείνος γουστάρει! και μετά στον εχθρό (και -επίσης- αφορά τον εχθρό που ο ίδιος κρίνει ως τέτοιον).

Κάτι άλλο. Όλων των άλλων λαών οι αποφάσεις γίνονται αποδεκτές, μόνο το δικό μας ΟΧΙ δεν εισακούστηκε.. Αυτό είναι κάτι που σε δυσαρεστεί και αισθάνεσαι αδικημένος, όμως αν το δεις από μία άλλη σκοπιά, αν εισακούγονταν το δικό μας ΟΧΙ θα συνεχίζαμε να δίνουμε την εξουσία σε κάποιον

Στην χώρα μας το σενάριο παίζεται διαφορετικά (ο θεός είναι της Ελλάδας, που λέει κι ο Καζαντζάκης), δεν θα βρεθεί κάποιος «μάγκας» να σώσει τον λαό από τα δεινά. Μόνος του, ο καθένας μας θα κουνήσει τα χεράκια και θα σωθεί, ΩΣΤΕ/ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑ μην έχει ανάγκη τον «ηγέτη», τον μάγκα τον πολλά βαρύ, για να τον σώσει.

Τέλος, ο λόγος που εμείς (αντίθετα από τους άλλους λαούς) δεν θα δώσουμε σε ακροδεξιό κόμμα την εξουσία είναι γιατί.. χούντα έχουμε ήδη περάσει. Αυτό σημαίνει «η ιστορία κυλάει στο αίμα»! Η ιστορία κάθε λαού περνάει στο dna του, κι όταν κάτι το έχει ήδη πάθει, το γνωρίζει! Αφορά σε γνώση κατεκτημένη! (Ο λόγος που δεν θα ξανασυμβεί.)

Ο πατριωτισμός της επόμενης σελίδας της ιστορίας, θα αφορά το κλείσιμο των συνόρων, την αυτονομία, το να κάτσει ο κάθε λαός να φτιάξει με τα χεράκια του την χώρα του. Καθώς επίσης θα αφορά και δυνατό λαό, που εκείνος μεν θα φτιάχνει αλλά θα είναι κι ο αυτός που θα ορίζει. Καθώς επίσης και θα αφορά εκπροσώπους χωρίς καμία εξουσία, που θα υπακούν με σκυμμένο το κεφάλι αυτά που ο λαός θα τους διατάζει.

Το πρώτο που θα γκρεμίσει ο λαός όταν πάρει την δύναμή του είναι ΤΑ ΒΑΘΡΑ!
(Ήδη γίνεται. Σπεύσατε αριστότεροι να πέσετε από τα βάθρα σας μόνοι σας, γιατί αν ο λαός σας ρίξει, το πέσιμο θα είναι απείρως δυσχερέστερο.)

Το επόμενο πολιτικό σύστημα που στην Ελλάδα θα φέρουμε (επειδή έχουμε περάσει όλα τα στάδια κι έχουμε όλη την γνώση, κατεκτημένη) θα είναι η ΚΑΝΟΝΙΚΗ Δημοκρατία.


Μια υποσημείωση: Η κατάσταση στην χώρα δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν πάρει ο λαός τη δύναμή του.
Τώρα, αν βιάζεσαι, αυτό που ΜΟΝΟ μπορείς να κάνεις για να επισπευθεί η αλλαγή είναι να βρεις την δική σου δύναμη. 
Να δώσεις δύναμη στους άλλους δεν γίνεται (δεν μεταβιβάζεται), ο καθένας από τον εαυτό του θα πάρει την δύναμή του. Άρα κοίτα τον εαυτό σου (δώσε σου πίσω την χαμένη σου δύναμη) και άσε τους λοιπούς.

Αν εσύ το καταφέρεις σημαίνει ότι γίνεται. Αν γίνεται σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.


(τη φωτό την βρήκα εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου