Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ποιο θα είναι το επόμενο πολιτικό σύστημα



Ή..

Αν πέσουν αυτοί ποιοι θα έρθουν;

Το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι άριστο. Λέει: κυρίαρχος είναι ο λαός, αυτός αποφασίζει, αυτός διατάζει, τις δικές του εντολές οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τηρούν.
Απλός ορισμός, περιεκτικότατος και μη αμφιλεγόμενος (πυθίας).

Αυτό που δίνει την άδεια στους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ του Ελληνικού λαού, να ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ το Σύνταγμα είναι: η εξουσία, το απυρόβλητο και η ασυλία.
Αν οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ήταν έμμισθοι υπάλληλοι, χωρίς θρόνους και κόκκινα χαλιά, χωρίς σωματοφύλακες, και αν δεν είχαν ασυλία, τότε το Σύνταγμα θα έφερνε ως ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ την ακριβοθώρητη (απ’ όλους τους λαούς) και πολυπόθητη (για όλους τους λαούς) Δημοκρατία.

Ο κάθε πολίτης ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, βάσει Συντάγματος, να ΕΛΕΓΧΕΙ τον κάθε εκπρόσωπό του, ΚΑΙ για ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ του, και στην περίπτωση που ο δεύτερος δεν κάνει σωστά τη δουλειά που ο πρώτος ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ, και που ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να την κάνει (ΕΜΕΙΣ τους πληρώνουμε όλους αυτούς τους άχρηστους), τότε ο πολίτης ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, αυτοστιγμεί ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΕΙ!!

ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ!!

Σκέψου μόνο το εξής, το να πράξει μία κυβέρνηση το αντίθετο από αυτό που ο λαός τον εξουσιοδότησε για να πράξει, κατά το Σύνταγμα, σημαίνει κατάλυση του πολιτεύματος. Όταν οι κυβερνώντες πράττουν αντίθετα από (ενάντια στην) την βούληση του λαού, αυτό από μόνο του σημαίνει χούντα.

Αυτοί λοιπόν (οι προδότες) καταπατούν σε μόνιμη βάση τον θεμέλιο λίθο του πολιτεύματος και δεν τρέχει κάστανο! Είναι δηλαδή ΣΥΝΗΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ, καθεστηκυία τάξη, είθισται!! ο πολιτικάντης να ξεγελάει τον λαό για να λάβει την εξουσία! Που, να τονιστεί, η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ από μόνη της, δεν προσδίδει ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ σ’ αυτόν που την λαμβάνει!! Αν δηλαδή εξουσιοδοτήσω την αδελφή μου να υπογράψει αντί εμού ένα έγγραφο, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! Όπως επίσης, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ η αδελφή μου να υπογράψει τ’ αντίθετα από όσα της υπέδειξα, Όπως επίσης ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ η αδελφή μου να υπογράψει αντί εμού κάτι που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΦΕΛΟΣ, παρά είναι για το δικό της!! Αν σου το κάνει αυτό κάποιος δικός σου, που τον εξουσιοδότησες, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει!!! Δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί!!!

Αυτούς;;;;; Οι αχρηστότεροι, γιατί «μπορούν» να το κάνουν;;; κάτι τόσο αδιανόητο!!! και αυταπόδειχτα παράνομο!!! ΚΑΙ (επειδή πρόκειται για την εκπροσώπηση ενός ολόκληρου λαού) συνιστά κατάργηση του Συντάγματος, κατάλυση της Δημοκρατίας, και από το αποτέλεσμα που έφερε: εγκληματική πράξη, εξόντωση του Ελληνικού λαού και προδοσία!

Γιατί «μπορούν» ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! να το κάνουν; ΟΙ ΘΡΟΝΟΙ, ΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ Η ΑΣΥΛΙΑ!!

Πώς θα αλλάξει το πολίτευμα, πώς θα πάμε από την χούντα στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ Δημοκρατία;

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ!!! ΜΠΑΣΤΑΚΩΤΙΚΑ!!!

ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!

Αν ΕΣΥ είσαι αυτός που καλείται να πληρώσει φίλε μου ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ!!!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!! ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!

Πάρε τη δύναμή σου, αυτή που ΚΑΙ το Σύνταγμα σου δίνει, αλλά και η υπόστασή σου: ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!! Εσύ, ο καθένας μας, ΕΙΣΑΙ Ο ΛΑΟΣ!!!

Υ.Γ. Μικρό παράδειγμα τα διόδια, εδώ



Υ.Γ.2 Το παράδειγμα με τα διόδια είναι το ΜΙΚΡΟ, το ΜΕΓΑΛΟ παράδειγμα για το πώς Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι οι μάχες των πολιτών! Οι μάχες για τις κατασχέσεις, οι μάχες των συνταξιούχων, η κατάληψη του βοτανικού, οι μάχες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου