Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η παγίδα που όλοι μέσα πέφτουμε


Διάβασα (εδώ) ότι το μακελειό κατεβαίνει στις εκλογές.

(Το μονοπάτι που παίρνει ο καθένας μας, μας οδηγεί εκεί ακριβώς που το μονοπάτι οδηγεί! Αμ πού αλλού θα μας πήγαινε;;)

Να πούμε και κάτι σοβαρό.. Η παγίδα αυτή δείχνει πολύ λογική. Δηλαδή όλοι όσοι πιστεύουν ότι θα σώσουν την χώρα, δεν έχουν βγάλει αυθαίρετα το συμπέρασμα, τους το λένε κάποιοι! Έχουν ένα πλήθος που τους το λέει! Είναι φοβερό.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι αυτοί που τους το λένε είναι η απόλυτη ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ! Τους το λένε πολλοί, αλλά όχι πολλοί σχετικά με το σύνολο, πολλοί σχετικά με τον δικό τους μικρόκοσμο.

Αυτή είναι η παγίδα που ΟΛΟΙ πέφτουν μέσα (βλ. αντωνίου, καζάκης κλπ.)

Αλλά να μην εξαιρώ τον εαυτό μου, κι εγώ στην ίδια παγίδα έπεσα.

Όταν αγωνιζόμουν συναναστρεφόμουν (μιλούσα, είχα επαφή) μόνο με αγωνιστές. Επίσης, βρισκόμουν όλη μέρα, κάθε μέρα, και μόνο, σε δρώμενα αγωνιστικά. Τότε, εκείνη την περίοδο, τι έβλεπα;;;; Ότι μια μικρή μειοψηφία συναινεί!!!
Κάτι που φυσικά ήταν μούφα, η απόλυττη μούφα!

Σήμερα, που έχω ανοίξει τον κύκλο μου και συναναστρέφομαι με νορμάλ* ανθρώπους (με σκοπό να καταφέρω να γίνω κι εγώ – αισίως, κάποια στιγμή – νορμάλ άνθρωπος), βλέπω τελείως άλλα πράγματα! που είναι και η μόνη αλήθεια! Κι αυτή είναι ότι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ παλεύει!! Το πολύ θα σου πω χίλια άτομα!

(Κάτι που φυσικά δεν αλλάζει καθόλου το αποτέλεσμα, ίσα ίσα το κάνει και πιο ισχυρό! Επιβεβαιώνει την πεποίθηση που από πάντα είχα ότι χίλιοι μάχιμοι φέρνουν χιλιαπλάσια αποτελέσματα από εκατομμύρια άβουλους, δούλους.)  


* Η ερμηνεία του νορμάλ αφήνεται στην κρίση καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου