Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Εύλογη ερώτηση με αφορμή το Μακεδονικό


«Οι δικοί μας τόσο πουλημένοι είναι τελικά; Κι επίσης πόσο πια για χάπατα μάς έχουν και μας σερβίρουν όλα αυτά απ’ τα ΜΜΕ, και μήπως εντέλει είμαστε; ή απλά δεν μας νοιάζει;»

Ο τσίπρας ήταν το κλειδί! Από την αρχή τους θεωρούσα τους χειρότερους (ακόμη κι από τους χρυσαυγήτες) γιατί είναι μουλωχτοί! 

Ό,τι αγωνιστικό υπήρχε το είχαν καπελώσει, γι’ αυτό δεν υπάρχει τρόπος να βγει η αντίδραση.
Για τα ΜΜΕ δεν πρέπει να έχουμε απορία, οι καναλάρχες είναι κολεγιά με τους προδότες - αλληλοσυμφέροντα.
Πάντως το πρόβλημα δεν είναι αυτοί (που όλα αυτά κάνουν), με τα χεράκια τους θα βγάλουν τα ματάκια τους. (Βρίσκονται στη φάση της πλήρους εκτροχίασις, έχουν χάσει την μπάλα και το όριο. Κάτι που συμβαίνει λίγο πριν το τέλος. Η πλεονεξία λέμε δεν έχει ταβάνι, θέλουν, κι όλο θέλουν, κι όλο πιο φανερά. Είναι ένα τακ για να τους γυρίσει στη μούρη όλο αυτό - και δη μονόδρομος.)

Το πρόβλημα είναι άλλο..
Όλοι (ο λαός) λένε ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε τέτοιοι που μας αξίζει ό,τι παθαίνουμε.
Τώρα, γνωρίζουμε ότι εξ ιδίων κρίνει ο άνθρωπος τα αλλότρια, που αυτό σημαίνει ότι ο καθένας που το πιστεύει είναι τέτοιος που του αξίζει αυτά που κάνουν.
ΆΡΑ.. το ζήτημα (το μόνο ζήτημα) είναι να πάψει ο καθένας να είναι τέτοιος!
Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται! Ο χρόνος που δίνεται είναι για να φτιάξουμε εμείς, όχι για να πετυχαίνουν περισσότερα αυτοί!

Όταν λοιπόν, αρχίσουμε (πρωτίστως οι ίδιοι να το πιστεύουμε και κατ' επέκταση) ν’ ακούμε γύρω μας ότι ο Έλληνας δεν είναι σκατάς και ότι δεν του αξίζει ό,τι παθαίνει, τότε θα καταλάβουμε ότι η ώρα έχει έρθει.

Τότε (μόνο τότε, ούτε λεπτό πιο πριν) θα πάθουν αυτοί το τακ τους! (θα πάρουν τα αποτελέσματα της επιλογής των.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου