Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η ψήφος του όχι ήταν ενάντια στον κατακτητή!


γράφει η Σ.Λυγερού

Ξέρεις τι κουράγιο ήθελε να το ρίξει ο καθένας αυτό το όχι;; Συνυπολόγισε ΟΛΕΣ τις εκβάσεις!!! Είναι φοβερά τα πράγματα, δεν είναι απλά!! Αποφάσισε να αρνηθεί, ενώ ήξερε ότι με αυτή του την απόφαση δεν θα είχε τράπεζες, θα βγαίναμε από το ευρώ (όλα αυτά που του έλεγαν μέχρι λίγο πριν ψηφίσει δηλαδή). Ήταν τρομερή απόφαση, που είχε απόλυτα κότσια ρε φίλε! Και το αποφάσισε για την Ελλάδα!! Πάνω απ’ όλα έβαλε την χώρα του!!



ΚΑΙ η αποχή έφερε το αποτέλεσμά της! Ήταν όχι στον εγχώριο εχθρό. Με το αποτέλεσμα δώσαμε απάντηση και στους γερμαναράδες αλλά και στους προδότες. Θεϊκό αποτέλεσμα, από έναν ηρωικό λαό!!!


Φυσικά αυτοί θα έβγαζαν τα συμπεράσματα που ήθελαν, το ζήτημα είναι τι πράττουμε εμείς, πώς αντιδράμε. Η δική μας στάση ήταν η σωστή. Και σε κάθε κρίσιμη στιγμή είναι σωστή. Και γενικά (από την αρχή) δεν τους υπολήπτομαι τους δυνάστες ούτε τους προδότες, είναι ένα φου. Αυτό σημαίνει ό,τι και να κάνουν για εμάς δουλεύουν, κάνουν εμάς θεούς!!! Ας παπαριστούν όσο θέλουν τα άτομα.


Όντως δεν είναι αυτό το τέλος, είναι μόνον η αρχή!! Σκέψου όμως, αυτή την στιγμή περιμένει ο καθένας μας "ελπίζοντας" να διαχειριστούν οι παπάρες το όχι του με τον σωστό τρόπο. Σκέψου ότι αυτοί έχουν ήδη συμφωνήσει! Τρενάρουν για να πιεστούμε με τις τράπεζες, για να πιστέψουμε ότι κάνουν αντίσταση κλπ κλπ. Σκέψου λοιπόν ότι τελικά θα του ανοίξουν τις τράπεζες αλλά θα του φορμάρουν και τα μέτρα. Ξέρεις τι θα συμβεί σ' αυτόν που πήρε την απόφαση να πει όχι και δη με αυτόν τον τρομερό τρόπο (που πάλεψε με το μέσα του το θεριό για να καταφέρει να την πάρει);;;; Σου λέω αυτοί για τον αγώνα δουλεύουν!!! Αυτοί θα μας καταντήσουν ήρωες, ανδριάντα θα τους στήσουμε αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου