Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τις κυβερνήσεις ο λαός τις ρίχνει


Αρχικά να πούμε για τα συνδικάτα. Σκέψου πόσο σημαντικά είναι. Είναι η μαζική εκπροσώπηση του καθενός. Αυτό το «όλοι μαζί» που από την αρχή της χούντας προσπαθεί ο καθένας μας να προκαλέσει (ή εύχεται να προκληθεί). Ουσιαστικά χωρίς αυτά καλείται να παλέψει ο καθένας μόνος του!

Και δες τι γίνεται, ενώ είναι ΤΟΣΟ απαραίτητα τα συνδικάτα, ο λαός τα έχει πλήρως απαξιώσει. ΠΡΟΤΙΜΑ δηλαδή να νιώθει απόλυτα ανίσχυρος, από το να ανεχτεί τον εμπαιγμό!!!! Δεν βλέπεις την αξία; Την εξαίρεση; Πόσο σπουδαίος ο λαός είναι;

Πάμε σε άλλο… Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι αντίδραση γίνεται. Ο καθένας μας μόνος του μάχεται, και με όλους τους τρόπους που υπάρχουν. Το γιατί δεν αντιγυρίζει η κατάσταση από τους αγώνες καθενός είναι άλλο θέμα. Και καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε με το αποτέλεσμα, γιατί:

Πες ότι πάω και βρίζω στην εφορία. Τη δουλειά μου ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ, αποτέλεσμα κανένα δεν έφερα! Τι αποτέλεσμα όμως δεν έφερα; Αυτό που αφορά στο δικό μου, ατομικό, πρόβλημα! Γιατί στο συνολικό, στον αγώνα για τη λευτεριά της πατρίδας, αποτέλεσμα ΕΦΕΡΑ! (Δες την αλλαγή των δυ, αλλά και όχι μόνο..) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!!! Εμείς ευθυνόμαστε που οι κυβερνήσεις πέφτουν!!! Εμείς τις ρίχνουμε, με όλα αυτά που κάνουμε, και που θεωρούμε ότι δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα!!!!

Ξέρεις πόσοι συνταξιούχοι πχ έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη; Ή έχουν δηλώσει πολιτική ανυπακοή; Ή άρνηση πληρωμών; Ή απλώς έχουν δηλώσει εγγράφως κι ενυπόγραφα τη διαφωνία τους; Ή απλά τα έχουν κάνει πουτάνα στην εφορία ρε φίλε!! Και έχουν καταφύγει σε αυτούς τους τρόπους, επειδή τα συνδικάτα είναι ξεπουλημένα κι άρα είναι αναγκασμένοι -εκ των πραγμάτων- να παλέψουν αφ εαυτού!! Και δες, ούτε αυτός που τον αγώνα του κάνει, αλλά ούτε και κανένας μας, δεν βλέπει ότι ΝΙΚΑΜΕ!!! Γιατί δεν κοιτάμε το δάσος!!!! Πέφτουν οι κυβερνήσεις φίλε μου!!! Εγώ, εσύ, ο συνταξιούχος τις ρίχνουμε!! δεν πέφτουν μόνες τους!!!

Και να πούμε και κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό. Όλοι όσοι δεν το βλέπουμε, είναι γιατί κοιτάμε το προσωπικό, ατομικό, αποτέλεσμα, που δεν έρχεται…. Όσοι κοιτούν το προσωπικό, ατομικό αποτέλεσμα, ζητούν απεγνωσμένα το «ΕΜΕΙΣ»!! Διακαής πόθος το να γίνουμε «όλοι»….. Μα δες, γιατί χρειάζεται κάποιος το «όλοι»; Για να λυθεί το πρόβλημά του!! Για να λυθεί το ατομικό, δικό του πρόβλημα! Ενώ, από την άλλη μεριά, αυτός που ΔΕΝ κάθεται να περιμένει τον «γενικό ξεσηκωμό», και που παλεύει ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, και χωρίς καθόλου να τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αγωνίζεται απλά για να κάνει το χρέος του, αυτός είναι που κόφτεται για το γενικό καλό!!! Αυτού, το μόνο του μέλημα είναι η λευτεριά της πατρίδας του, και του λαού της!

Ποιος είναι ο εγωιστής και ποιος ο αλτρουιστής μάνα μου;

(τη φωτό την βρήκα εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου