Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - FEAR OF THE DARK...






Έρημοι δρόμοι που πήγαν όλοι? Ένα αεράκι φύσαγε με ψύχρα, σε μια συνοικία μισού εκατομμυρίου ανθρώπων δεν υπήρχε τίποτα. Δρόμοι άδειοι, ούτε αυτοκίνητο, ούτε πεζός. Παντζούρια όλα κλειστά. Το μόνο που ακουγόταν ήταν κάποια φύλλα που τα παρέσερνε ο άνεμος και μακρινά γαβγίσματα από αδέσποτα. Αν είχες κοιμηθεί για κάποιο λόγο για πολλές μέρες , όπως ο ήρωας στις 28 μέρες μετά και ξύπναγες ξαφνικά κι έβγαινες από το σπίτι, ναι, θα ήταν ακριβώς έτσι.

Αυτό που με ανατριχιάζει πιο πολύ είναι η συνέχεια της ταινίας. Η στιγμή που κάποια πόρτα ανοίγει κι από μέσα δεν βγαίνουν πια άνθρωποι, αλλά μεταλλαγμένα, ανεγκέφαλα ζόμπι που κατασπαράζουν ότι βρουν μπροστά τους. Ναι, αυτό που ανατριχιάζει, είναι το ΜΕΤΑ, και η μετάλλαξη που θα έχει γίνει στις ανθρώπινες κοινωνίες. Τώρα είναι ώρα φόβου, αποδοχής εγκλεισμού, υποταγής στο μοιραίο, υπακοή σε κάθε είδους διάταξη με αντάλλαγμα την ελπίδα να γλυτώσουμε. 

Τότε, σαν βγούμε από αυτή τη φυλακή, θα μας περιμένει κανείς? Οι δρόμοι θα είναι αδειανοί και η πολιτεία μας πιο ξένη? Μας προειδοποιούν ήδη πως το κραχ θα είναι μεγαλύτερο από το 29. Εγώ το φαντάζομαι κάπως σε 1945, γιατί όλο αυτό μου μοιάζει με πόλεμο. Πόλεμο μιας αυτοκρατορίας που καταρρέει αφού έχει φάει τις σάρκες της, ισοπεδώνει στο πέρασμά της τα τελευταία αποθέματα, και μετά, όπως κάθε πόλεμος μια μέρα ξαφνικά θα τελειώσει.

Τότε θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αλήθεια ποιοι θα είναι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι, το έχετε σκεφθεί? Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα ζει τη μαζικότερη επιχείρηση χειραγώγησης που έχει γνωρίσει ποτέ ο άνθρωπος. Διαβάζουμε πως 3 δισεκατομύρια άνθρωποι έχουν κλειστεί στα σπίτια.. Αν το έλεγε κάποιος λίγο καιρό μόλις πριν, θα γελάγανε όλοι με τον τρελό. Θα κουνάγαν το κεφάλι με συγκατάβαση για τον δύστυχο. Πως μπορείς να κλείσεις 3 δις στο σπίτι ? Θα χρειαζόντουσαν πολύ μεγάλες ανατροπές, θα χρειαζόταν να κατέβουν στρατεύματα στους δρόμους, να χυθεί αίμα. 

Μπούρδες. Το μόνο που χρειαζόταν τελικά η ανθρωπότητα για να κλειστεί στο σπίτι ήταν ένας αόρατος , θανατηφόρος εχθρός. Κάποιος εχθρός που δεν πέφτει από κάποιο αεροπλάνο, δεν επιτίθεται στα σύνορα, δεν παρελάζει με πολεμικά εμβατήρια, απλά κυκλοφορεί και όλα τα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, επιβεβαιώνουν πως αν τυχόν πέσεις στο δρόμο του, ΠΕΘΑΝΕΣ.

Δεν ξέρω αυτές τις μέρες αν έχουν αυξηθεί μόνο τα κρούσματα και θύματα του άγνωστου ιού, που ξεκίνησε επειδή ένας Κινέζος έφαγε μια νυχτερίδα, ή αν υπάρχουν απώλειες που ήδη αυξάνονται σε τρελό βαθμό αλλά κανείς δεν τις γνωρίζει. Πόσοι αυτοί τη στιγμή ασθενείς με χρόνια νοσήματα μπορούν να εξασφαλίσουν τη συνέχιση των θεραπειών τους, τα χειρουργεία που έπρεπε να γίνουν, τη δύσκολη νοσηλευτική φροντίδα που θα έπρεπε να λαμβάνουν? Αναρωτιέμαι όταν οι εντατικές γεμίζουν οι ασθενείς από κορονοιο θα μένουν στο διάδρομο, ή θα πρέπει να βγάλουν τους προυπάρχοντες από άλλα νοσήματα έξω? 

Αναρωτιέμαι τι ακριβώς θα συμβεί με τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν σοβαρά προβλήματα ψυχιατρικού χαρακτήρα και τώρα είναι εγκλωβισμένοι στους τέσσερις τοίχους, πολλοί από αυτούς χωρίς βοήθεια. Θα αυξηθούν αυτοκτονίες? κρίσεις πανικού? παράνοιας? Θα αυξηθούν οι πράξεις βίας? Και στους έρημους δρόμους με τα λουκέτα παντού? Προστατεύει κάποιος αυτά τα μαγαζιά? Και το άλλο ερώτημα, την ώρα που όλοι εμείς θα είμαστε σε σπίτια ερμητικά κλειστά, απέξω τι γίνεται, ποιος κυκλοφορεί, που πάει? I am a man who walks alone, And when I'm walking a dark road

At night or strolling through the park When the light begins to change,I sometimes feel a little strange, A little anxious when it's dark...
Ο γνωστός καραγκιόζης συνεχίζει να λέει, πως όλα αυτά είναι ιστορίες συνωμοσίας. Επίσης η νέα τάξη πραγμάτων έχει προ πολλού συζητηθεί τόσο πολύ, που έχει γίνει ένα με τις συνωμοσίες για αεροψεκασμούς, πόλεμο των εμβολίων, μεγάλος αδελφός, παγκόσμια κυβέρνηση κλπ κλπ. Εν τω μεταξύ έχουμε ήδη μπει σε νέα τάξη πραγμάτων. Όχι κάποιο αφηρημένο ανάγνωσμα εναλλακτικής πληροφόρησης που γίνεται αφορμή σχολιασμού στα δίκτυα , ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Εγκλεισμός στο σπίτι. Πιστοποιητικό για να βγεις αλλιώς πρόστιμο. Κλείσιμο καθολικό επιχειρήσεων. Δουλειά από το σπίτι πλέον. Προγραμματισμός καθημερινότητας σε απόλυτο συγχρονισμό με ανακοινωθέντα και διατάξεις. Περιπολίες αστυνομίας και στρατού και επιβολή τάξης. Μαζικοποιημένος τρόμος και αυτόματη υποταγή. ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Ο ιός σκοτώνει? Φυσικά. Όπως κάθε ιος που μετατρέπεται σε επιθετική βόμβα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Και ιλαρά αν είχε εξαπλωθεί χωρίς εμβόλιο, και ευλογιά και διφτερίτιδα και τέτανος, και κάθε εποχιακή γρίπη, επίσης χολέρα, πανούκλα , έμπολα κλπ όχι μισό εκατομύριο κρούσματα θα είχε αλλά εκατομμύρια κρούσματα και εκατομμύρια θύματα θα είχε.
Αυτός ο ιός λοιπόν, σε πρώτη φάση, όπως όλοι εύχονται, θα βγάλει το κόσμο από το πανικό με τη μόνη λύση ΕΜΒΟΛΙΟ. Αν βρεθεί κάποιο εμβόλιο και μια καλή θεραπεία για τους νοσούντες, ήχοι αναστεναγμού ανακούφισης θα βγουν μέσα από τα κλουβιά των πειραματόζωων. Θα γελάσουμε σκεπτόμενοι πως επί τέλους, σήμερα δεν θα μας κάνουν άλλα πειράματα, παίρνουμε άδεια εξόδου!
Όμως, η φαντασία μου λέει πως θα υπάρξει επόμενη φάση. Όπου ο ιος θα μεταλλάσσεται γιατί αυτή τη φορά κάποιος δεν θα έφαγε μια νυχτερίδα αλλά ένα... ποντίκι? Οπότε τότε θα ξέρουμε άμεσα τι πρέπει να κάνουμε. Δεν θα μας το ζητήσει κανείς. Μία που θα ακούσουμε την είδηση, μία που αυτομάτως θα κλειδωθούμε στο σπίτι. 
Και μένει το τελευταίο και πιο τρομακτικό σενάριο. Αφού μετρήσουμε τις απώλειες πολέμου τι θα συμβεί στη παγκόσμια ανακατάταξη δυνάμεων σε οικονομικό επίπεδο, σε σχέση με τις χώρες που θα έχουν ισοπεδωθεί στη κυριολεξία οι οικονομίες τους? ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ των λαών?
Η Ελλάδα βγήκε από το τελευταίο πόλεμο κατατσακισμένη. Και μόλις πήρε μια ανάσα, φαινομενικά, βρέθηκε πάλι τσακισμένη από τα διεθνή και ντόπια καρτέλ, φτωχοποιημένη και υπόδουλη σε κάθε αρπακτικό με απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και ισοπέδωση κάθε νόμου της υποτιθέμενης δημοκρατίας. Μετά από αυτό το πόλεμο τι θα βρούμε όταν βγούμε από το σπίτι?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου