Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Εκπρόσωποι του λαού


(αφορά όλους, και την κυβέρνηση, και ξεχωριστά και μεμονωμένα κάθε βουλευτή, αλλά και όλα τα διάφορα μέλη, δημοτικά συμβούλια, επιτροπές και τοιαύτα)

Αυτοί θεωρούν ότι αποφασίζουν εξ ονόματός μας. Θεωρούν ότι έχουν ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση οι ίδιοι επιθυμούν, και να την μοστράρουν σαν απόφαση του Ελληνικού λαού. Στην περίπτωση δε που κάποιος διαφωνεί, του λένε «μην μας ψήφιζες»! (τόσο απλό είναι στα μάτια τους!!)

Πάμε να δούμε κάτι. Ας δεχτούμε ότι όλοι όσοι κατέχουν μία θέση, την έλαβαν επειδή τους ψήφισε η πλειοψηφία. Για να τους ψηφίσει όμως, και πριν την λάβει, δήλωσε τι θα κάνει όταν πάρει ο καθείς την συγκεκριμένη καρέκλα. Ας πούμε χοντρά χοντρά, ότι θα κινηθεί ενάντια στην προδοσία.

Ερώτηση: Στην περίπτωση που αυτοί που ο λαός ψήφισε, ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, συνεχίζουν να εκπροσωπούν τον κόσμο που τους ψήφισε;;;;;
Συνεχίζουν να μιλούν εξ ονόματός τους;;;;

Άλλη ερώτηση: Στην περίπτωση που ο εκλεγμένος από τον λαό εκπρόσωπος πράττει ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτό που εξουσιοδοτήθηκε για να πράξει, είναι υποχρεωμένος ο λαός να ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ τις αυτόβουλες πράξεις του;;; και δη μία ολόκληρη τετραετία;;;;;; (μέχρι να ξαναγίνουν εκλογές; )

Άλλη ερώτηση: Από τη στιγμή που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ κάποιος επειδή έπραξε αντίθετα από ό,τι ο λαός τον εξουσιοδότησε, δεν σημαίνει ότι Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ που θα πάρει το σκήπτρο της εκπροσώπησης του λαού, ΜΠΟΡΕΙ, έχει το ελεύθερο, ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, αυτοβούλως! χωρίς να δίνει κανέναν λογαριασμό;

Αν λοιπόν, ο κάθε ένας που θα λάβει το σκήπτρο της εκπροσώπησης, κι αναλόγως πώς θα ξυπνήσει ένα πρωί, αποφασίσει να πράξει ενάντια στη θέληση και ερήμην του Ελληνικού λαού, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ;;;;;;

Γιατί να επιτρέπω, εθελούσια, κάποιος ΑΛΛΟΣ να αποφασίζει για μένα, χωρίς να με λαμβάνει υπόψη;

Για να αφορά σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πολίτευμα ο κοινοβουλευτισμός, θα έπρεπε να ΤΗΡΕΙΤΑΙ από τους εκπροσώπους η εντολή που λαμβάνουν από τον λαό. Και στην περίπτωση που κάποιος έπραττε ενάντια στην βούλησή του, να καταδικαζόταν! Αν δεν είχε κανείς δηλαδή το δικαίωμα να πράττει άλλα αντί άλλων από αυτά που ο λαός τον ψήφισε για να πράξει, τότε ΜΟΝΟ θα λειτουργούσε (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ) ο κοινοβουλευτισμός.

Επειδή δεν συντρέχουν αυτά τα δυο, γι’ αυτό έχουμε χούντα. Αυτό σημαίνει χούντα, η κυβέρνηση πράττει ό,τι γουστάρει, χωρίς την συγκατάθεση του λαού, και ερήμην του. Καθώς επίσης και είναι νόμιμο κάτι τέτοιο! Επιτρέπεται στους χουντικούς να γράφουν στ’ αρχίδια τους τον λαό.

Και για να θέσουμε κάποια πράγματα στη σωστή τους βάση: Είναι ΛΑΘΟΣ να λέμε «υφάρπαξαν την ψήφο του λαού», ή «ξεγέλασαν τον λαό», ή «έχαψε την παραμύθα τους και τους ψήφισε» κλπ. Το ΣΩΣΤΟ είναι «οι εκπρόσωποι ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ πράττουν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ». 
Καθώς επίσης και: ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ για να το κάνουν, που αυτό τους κάνει ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ της εξουσίας, που έλαβαν από τον λαό.
Καθώς επίσης και: Όχι μόνο πράττουν ενάντια στη βούληση, αλλά και ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ των πολιτών και της χώρας, που αυτό τους κάνει ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Υ.Γ. Το κουφό είναι ότι όλοι γνωρίζουμε τα ανωτέρω… Παρόλα αυτά Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ!!!
Επανατοποθετήσου!!!
  
(τη φωτό την βρήκα εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου