Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ανεξέλεγκτο πλήθος


(τα κινήματα μου έχουν δώσει τις περισσότερες γνώσεις πάνω στον αγώνα)

Πες ότι ένα κίνημα προωθούσε μία δράση μέσω διαδικτύου, όχι την πιο δυναμική που υπάρχει, ικανή να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά για μία κίνηση για όλους βατή.
(Κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι ο στόχος των κινημάτων, η κινητοποίηση δηλαδή της πλειοψηφίας των πολιτών.)

Αν όμως βγει έτσι, χύμα, ο κόσμος θα είναι ανεξέλεγκτος! Θα κάνει την κίνηση όποιος θέλει!! χωρίς υποχρεωτικά να ΑΝΗΚΕΙ στο κίνημα! Που αυτό θα σημαίνει ότι κανείς δεν θα ορίζει το πλήθος!

Ωπ! Και να πώς φανερώνεται το μέγα μας (όλων) πρόβλημα……

Κατά έναν παράξενο τρόπο, κι ενώ όλοι πρεσβεύουμε την Δημοκρατία, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

Για κάποιον αδιόρατο λόγο πιστεύουμε ότι το πλήθος ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κάποιους έξυπνους να καθοδηγούν τις πράξεις και τις αποφάσεις του!!!

Δεν θα πω το απλό: ΌΛΟΙ όσοι θεωρούν τον λαό άβουλο και ότι υποχρεωτικά θα πρέπει κάποιος να τους ελέγχει/χειραγωγεί, ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ! Που αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν δέχεται κανέναν άλλον να τον χειραγωγεί, για όλους τους άλλους είναι υποχρεωτικό! Θα μείνω σ’ αυτό που κατ’ εμέ είναι το πιο σημαντικό:

Μέχρι να δώσουμε ΑΞΙΑ, ότι ΜΠΟΡΕΙ να σκεφτεί, ΜΠΟΡΕΙ να αποφασίσει, ότι είναι όσο έξυπνος είναι ο καθένας μας, η κυρά Τασία η γειτόνισσα, μέχρι να δώσουμε αξία στον καθένα γύρω μας ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ επιλεγούμε την χούντα, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ δεν θέλουμε την Δημοκρατία, διότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ δεν πιστεύουμε στον λαό.


(τη φωτό την βρήκα εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου