Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Δημόσιοι λειτουργοί
Οι δικαστικοί λένε ότι ο μισθός τους πρέπει να είναι υψηλός. Ο λόγος της αυτής απαιτήσεως έχει να κάνει με την ιεραρχία αλλά κυρίως για να μην μπορεί η δικαστική αρχή να ελεγχθεί. Σύμφωνοι, ΟΜΩΣ.. Αν η δικαιοσύνη δεν μπορεί να δικαιώσει τον αγώνα των πολιτών, αν η δικαιοσύνη δεν μπορεί να σταματήσει την χούντα, αν η δικαιοσύνη δεν μπορεί να στείλει φυλακή τους προδότες, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ!!!! Σημαίνει ότι δεν εκπροσωπούν το ιερό τους λειτούργημα, σημαίνει ότι δεν έχουν την δύναμη που ο βαθμός στην ιεραρχία τούς δίνει, ΑΡΑ, γιατί να πληρώνονται περισσότερο από τον τελευταίο πολίτη;;;;;


Ίδια ακριβώς ισχύουν και για τους στρατιωτικούς (αν δεν έχουν την δύναμη να υπερασπιστούν τα πάτρια, αν δεν μπορούν να επιτελέσουν το έργο για το οποίο ορκίστηκαν, γιατί να πληρώνονται περισσότερο από τον τελευταίο πολίτη; ) ίδια ισχύουν για όλη την ιεραρχία..

..για να καταλήξουμε στους υψηλότερους βαθμούς της… στους προδότες: Αν οι εκπρόσωποι του λαού δεν πράττουν κατά το όφελός του, αν οι εκπρόσωποι του λαού παραβαίνουν την εντολή του, αν οι εκπρόσωποι του λαού είναι αθλιότεροι από τον αθλιότερο τελευταίο πολίτη, γιατί να πληρώνονται περισσότερο;;;

Τέλος, αν δεν μπορεί ο κάθε δημόσιος λειτουργός να τιμήσει το λειτούργημά του, ήτοι να πράξει κατά πώς η θέση του ορίζει και έχει ορκιστεί, όχι μόνο πρέπει να πληρώνονται όσο ο φτωχότερος των πολιτών αλλά και να καταργηθούν και όλα τα προνόμια που απορρέουν από τον βαθμό της θέσης του στην ιεραρχία (μονιμότητες, ασυλίες, απυρόβλητο και τα τοιαύτα).

Στο επί ίσοις όροις θα έκαναν όλοι σωστά την δουλειά για την οποία από τον Ελληνικό λαό πληρώνονται!! ΑΛΛΑ/ΚΑΙ δεν θα ήταν θέση ζηλευτή!! Θα την επέλεγε μόνο αυτός που θα ήταν άξιος να την έχει. Απλά τα πράγματα; Πάν-απλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου