Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ανυπακοή, άρνηση συμμετοχής



Στέλνω δύο κινήσεις που έκαναν φίλοι, όχι για ιδέα, θέλω κάτι να πω..

Η κίνηση του Τάσου εδώ

Η κίνηση της Άννας εδώ  

Κάποιοι λένε ότι δεν είναι νομικά τεκμηριωμένες και δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι τις έφτιαξαν μόνοι τους, παίρνοντας ιδέες από κινήσεις άλλων πολιτών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, φέροντάς τις στα δικά τους μέτρα.


Αυτό που θέλω να πω είναι: ΟΠΟΙΟΣ κάνει κίνηση εναντίον τους δεν κερδίζει, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ!
Προβαίνουν σε κατασχέσεις, υφαρπαγή χρημάτων, διακοπές ρεύματος, νερού κλπ. ΜΟΝΟ σε όσους κάνουν ρυθμίσεις, πληρώνουν κατιτίς, μπαίνουν στις λίστες κατσέλη τους κλπ.
Κυνηγάνε ΜΟΝΟ αυτούς που υπακούν. (Και δεν το γνωρίζω μόνο από την δική μου πείρα, κανέναν συναγωνιστή μου δεν έχουν αγγίξει.)

Στο blog της Χριστίνας μπορείς να βρεις σχεδόν όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει εναντίον των προδοτών, για να πάρεις ιδέες να φτιάξεις την δική σου στα μέτρα σου. Το ζήτημα δεν είναι να κερδίσεις σε κάποια δίκη, αλλά να ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ!!!! Να ξέρουν ότι ΕΣΥ προσωπικά, ο υπογράφον, ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ. Ότι δεν βάζουν υπογραφή αντί εσού στις προδοτικές συμφωνίες τους. Ότι ΕΣΥ δεν δίνεις την έγκρισή σου για τον ξεπουλημό της πατρίδας σου. Είναι η ενυπόγραφη εντολή σου ως λαός! Και η μόνη που πιάνεται. (Την ψήφο σου την αναγιγνώσκουν κατά το δοκούν, την ενυπόγραφη δήλωση άρνησης συμμετοχής σου, αυτό το ΟΧΙ σου είναι το μόνο που δεν μπορούν να κάνουν ΝΑΙ)



Υ.Γ. Ο Τάσος είναι ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Το γράφω για ΟΛΟΥΣ τους δυ που λένε «δεν φταίω, δεν μπορώ να κάνω κάτι, εντολές άνωθεν». Απ’ ότι φαίνεται μπορείς να κάνεις κάτι, κι αν δεν κάνεις τίποτα προφανώς και φταις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου