Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο δικός μου φόρος τιμής στους ήρωες προγόνους μου


(Άκουσα σήμερα στο νηπιαγωγείο της κόρης μου, τα ΜΩΡΑ να φωνάζουν «ΑΕΡΑ» και μου σηκώθηκε το πετσί! Κι από την άλλη…. Έχεις αυτά τα τιποτένια υποκείμενα, να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ να εξουσιάσουν τις ζωές των Ελλήνων πολιτών
Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ο γέρος διάολος, όλους σας!)

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Γιατί ο ηθικός ΔΕΝ φέρνει σωστό αποτέλεσμα


(Μην πω ότι φέρνει και χειρότερο από τον ανήθικο. Η ΜΟΝΟΜΕΡΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ! Επεξηγώ..)

Έσπασε ο καθρέφτης του αυτοκινήτου, πήρα τηλέφωνο στο συνεργείο να μου πουν τιμή. Μου λέει ο μάστορας 15 ευρώ. Ρωτώ: χωρίς απόδειξη πόσο θα πληρώσω; Λέει, α καμιά διαφορά, τα ίδια. Οκ του λέω.
Όταν τον αντικατέστησα ζήτησα απόδειξη! (ποτέ δεν το έκανα, βλ. παρακάτω) και είπα στον μάστορα, που κάπως κόμπιασε: θα προτιμούσα να τα πάρεις εσύ, αντί να πληρώσω τους προδότες, αλλά ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ! Με απόδειξη έχω τουλάχιστον ένα κέδρος, φοροαπαλλάσσομαι!!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τα ξερά τα δίπολα

(Άποψη σε ένα όχι καινούργιο και πλέον, βάσει των συγκυριών της εποχής,  εύφλεκτο ζήτημα...)


Τα ξερά τα δίπολα 

" Kλείστε τα σύνορα! - Ανοίξτε τα σύνορα!  Όχι στα σύνορα! - Ναι στα σύνορα! "

Τα ξερά δίπολα κυριαρχούν και στο θέμα αντιμετώπισης του προσφυγικού - μεταναστευτικού.

 Κάποτε οι μεγάλες μεταναστεύσεις των λαών στη γη συνδέονταν με την έμφυτη εξερευνητική ανησυχία του ανθρώπου, με τις επεκτατικές του τάσεις (μήπως οι αρχαίοι λαοί σύμφωνα με τις σημερινές επαγγελματικές συχνά αντιλήψεις ήταν...φασίστες ή σιωνιστές;), με την αναζήτηση πιο εύφορων και γόνιμων εδαφών και κατέληγαν σε αναπόφευκτες συγκρούσεις, όπου πολλοί λαοί χάθηκαν τελείως από το πρόσωπο του πλανήτη. Σήμερα αυτό που συμβαίνει οφείλεται σε άλλους

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ζήτα να επιληφθεί ο πιο υψηλόβαθμος προϊστάμενός τους


(αφορά το κείμενο αυτό)

Ένα από τα κόλπα των δυ είναι η ανθρωποφαγία, που σημαίνει ότι δημιουργούν πρόβλημα, το οποίο πρόβλημα καθήμενοι στο θρόνο τους (λόγω θέσης μπορούν να βγάλουν διάγγελμα) πετούν/ρίχνουν σε σένα το φταίξιμο, ώστε/και για να χιμήξουν πάνω σου οι λοιποί πολίτες (που να σημειώσουμε ότι το ίδιο πρόβλημα μοιραζόμαστε! είμαστε οι κοινοί παθόντες δηλαδή), να πέσουν λοιπόν σε φάνε, και το κάνουν αυτό οι δυ όχι μόνο για να απαλλαχτούν ή/και για να μην επιληφθούν της υποθέσεως, αλλά επιπροσθέτως για να σε αναγκάσουν να φύγεις, γιατί τους χαλάς το κλίμα! (το κατεστημένο τους), ή/και για να σε πατήσουν χάμω οι λοιποί, ώστε/και για να απολαμβάνουν το θέαμα! Έτσι, για να πάρουν το αίμα τους πίσω, επειδή ΤΟΛΜΗΣΕΣ να τους ενοχλήσεις!

Δηλώσεις Ράικου


(πρώην εισαγγελέας εφετών - διαφθοράς)

Η Ράικου δήλωσε ότι η Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. Οι εισαγγελείς δέχονται πιέσεις από κάποιους (όλοι αναρωτιόμαστε από ποιους), οι οποίοι διατάζουν τους εισαγγελείς, ορίζοντας ποιες υποθέσεις θα πρέπει ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ και ποιες να διεκπεραιώσουν! (οι δηλώσεις εδώ).

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τι είδους αγώνα πρέπει να κάνουν οι γιατροί


(τυχαία διαλέγω αυτούς, γιατί είχα εμπειρία πρόσφατα)

Αρχικά να πούμε ότι η πολιτεία έχει αφήσει στο έλεος (να ρημάξει) η υγεία (η παιδεία, η δικαιοσύνη κλπ, έχουν αφήσει να ρημάξουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – εκτός από τους ορόφους που οι ίδιοι κατοικοεδρεύουν, εκεί που βάζουν τον κώλο τους δηλαδή).

Πώς θα καταλάβεις αν μία επιλογή είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ


ΚΡΙΤΗΡΙΟ: Μία επιλογή είναι δική σου αν ΜΠΟΡΕΙΣ να την υπερασπιστείς, στην περίπτωση που κατηγορηθείς γι’ αυτήν!

Το Σάββατο στην κατάδυση κάναμε μάθημα μαζί με ένα άλλο ζευγάρι, δύο αδέλφια. Ο μεγαλύτερος έλεγε ότι ο μικρότερος επαναπαύεται. Συγκεκριμένα είπε στον εκπαιδευτή «σε έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο ο Αντρέας (τυχαίο το όνομα) για να κανονίσετε;» 

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η ζωή νομίζεις έχει μικρότερο ρίσκο;


Θέλω να δεις αυτό το βίντεο….
Αυτός που κατεβαίνει είναι σπηλαιολόγος (έχει κάνει την εκπαίδευση, έχει λάβει πτυχίο)….
Στο συγκεκριμένο σπήλαιο πήγε με έναν από τους εκπαιδευτές μας, που ήταν και ο επικεφαλής της εξόρμησης (και άρα... αυτός που έχει την ευθύνη;  - ερωτηματικό)….

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Όταν το μπαλάκι δεν βρίσκεται κορόιδο να το πιάσει


Πάω στο φαρμακείο να πάρω κάτι φθηνό (ένα ευρώ κάνει) και δίνω πενηντάευρω, χωρίς καμία πρόθεση. (Να τονιστεί αυτό.)
Μου λέει η φαρμακοποιός «για ένα ευρώ μού δίνετε 50ευρω;»
Το ύφος της ήταν σαν να της ζήτησα να το πάρω τσάμπα. (Δεν το λέω προς κατηγόρια, αλλά γιατί αναδεικνύει το θέμα μου.)
Της λέω ευγενέστατη «δυστυχώς, δεν έχω καθόλου ψιλά». (Ήταν η πάσα και η μόνη αλήθεια.)

Δεν έχω λέει να σου χαλάσω. Τελεία. Και περιμένει εμένα.

Η μονομέρεια στον Πατριωτισμό


(με αφορμή το κείμενο της Άννυς για την παρέλαση, βλ. υστερόγραφο)

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην καταντά ΛΑΘΟΣ αν είναι μονομερές. Είτε αφορά σε κάτι βαθύ (πχ η μονομερής εστίαση στην ψυχή), είτε αφορά σε κάτι ηθικό (πχ η μονομερής εστίαση στο καλό), είτε αφορά σε κάτι ιερό (η μονομερής εστίαση στον πατριωτισμό). Σ’ αυτό το τελευταίο θα μείνω, επειδή έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον – για να διαφανεί.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Πώς δεν θα μπορεί κανένας να σε πιάσει μαλάκα


Αρχικά η υποφαινόμενη, που διατείνεται ότι είναι προφήτης!  Ό,τι έχω ΠΡΟδει, που σημαίνει πριν αυτό συμβεί, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ να το δει, ΑΝ (στην περίπτωση που) είχε δουλεμένο το εργαλείο του (ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΟΣΜΕΝΟ) αυτό της ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.

Τι σημαίνει κουβαλώ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ την ευθύνη


Σ’ ένα παλαιότερο κείμενο έβαλα ένα σκίτσο του αρκα, όπου δείχνει ένα ζευγάρι φορτωμένο με πράγματα παραλίας (ομπρέλα, κουβαδάκια κλπ.) και λέει ο ένας στον άλλο: Το παιδί το πήρες; Κι απαντά ο άλλος: Νόμιζα ότι το πήρες εσύ!

Είναι ξεκαρδιστικό, άλλο τόσο όμως είναι και για να κλαις! (Κλαυσίγελος, που λέμε.)

Το ζευγάρι λοιπόν του αρκα ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ την ΙΔΙΑ ευθύνη…. ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ! Κατά το ήμισυ σημαίνει ένα κομματάκι της ο ένας κι ένα κομματάκι της ο άλλος.

Προς τους απανταχού ομαδάρχες/ηγεμονίσκους/μπροστάρηδες


Ο αγώνας κανενός δεν πρέπει να σταματήσει, καθώς επίσης και ο αγώνας καθενός είναι εξίσου άξιος! ΟΛΩΝ ο αγώνας, ΚΑΘΕ αγώνας, είναι ΙΕΡΟΣ!
Έχω όμως κάτι, σε εσάς ειδικά, να πω. Σκοπός του αγώνα είναι ασυζητητί η ελευθερία της πατρίδας. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος σκοπός (καθόλου μικρότερης σημασίας), τον οποίο οι περισσότεροι δεν λαμβάνουμε καν υπόψη, και αφορά στους συμπολίτες μας. Τους ΣΥΝ-πατριώτες μας, αυτούς με τους οποίους την ΙΔΙΑ πατρίδα μοιραζόμαστε, αυτούς με τους οποίους την ίδια πατρίδα, όταν με το καλό Ελευθερωθεί, ΜΑΖΙ θα καρπωνόμαστε!  

Είμαι ρατσίστρια


Μου στέλνουν μηνύματα στα αγγλικά και απαντάω στα Ελληνικά (μέχρι να βαρεθούν και να τερματίσουν τη συζήτηση). Δεν ξέρεις Ελληνικά μάνα μου, δεν μπορείς να μου την πέσεις. Ρατσιστικό; Ναι, είμαι ρατσίστρια.

Εδώ και χρόνια έχω αποφασίσει ότι αν κάποια στιγμή γράψω βιβλίο, για όσους γνωρίζουν την Ελληνική η τιμή του θα είναι 0,05 ευρώ, και για όσους δεν γνωρίζουν την Ελληνική (που σημαίνει μεταφρασμένο, το ίδιο βιβλίο, θα κοστίζει) 500 ευρώ. Ρατσιστικό; Ναι, είμαι ρατσίστρια.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Το κουφάρι του βασιλιά (πρώτη μέρα)





Χρόνια ατελείωτα πασχίζουμε να αλλάξουμε αυτή την ρόδα της ζωής που την γυρνάμε και πάντα τα ίδια και τα ίδια λάθη μας οδηγούν στην επανάληψη της ιστορίας .
Αίμα, πόνος, δάκρυα, προδοσίες μεταξύ μας και κάπου στην άκρη του σκότους, μια μικρή αχτίδα αγάπης που φέρνει ξανά την νοσταλγία της ζωής που δεν γευτήκαμε ποτέ.

Για να ξέρουμε ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ εχθρό...


(Συνοδεύω το κείμενο με μία φωτογραφία από την Παλαιστίνη - εμπόλεμη ζώνη). 

Είμαστε ένα τσακ πριν αρχίσουν τα όργανα!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ύμνος στην φιλία


Κατάλαβα τι δεν είχα από την οικογένειά μου, μέσα από την σπουδαία αυτή έννοια της φιλίας.

Αρχικά να πω ότι στο θέμα αυτό ήμουν πάντα πολύ τυχερή. Όλοι οι φίλοι μου «ήρθαν και με βρήκαν, έξω από το σπίτι μου», που λέμε. Δεν έχω επιδιώξει ποτέ γνωριμίες, αλλά ούτε είμαι και καλή στο να διατηρώ τις φιλίες μου (και λόγω του ότι έχω αυτόν τον πολύ «φιλικό», προσηνή, καλοσυνάτο χαρακτήρα χα, αλλά και επειδή δεν τηρώ τους κοινωνικούς κανόνες, ήτοι δεν παίρνω τηλέφωνα, δεν θυμάμαι γιορτές/γενέθλια, δεν πηγαίνω σε βαφτίσεις/γάμους, δεν αγοράζω δώρα κα). Παρ’ όλα αυτά έχω φίλους από όλη μου τη ζωή, ακόμα κι από τα παιδάτα μου, μέχρι σήμερα, χωρίς καμία αλλοίωση στην αγάπη που νιώθω - χαριτολογώντας λέω «άπαξ και αγαπήσω δεν ξε-αγαπώ».

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Με τα λόγια όλοι μπορούν τα πάντα να αποφανθούν


Με πήρε τηλέφωνο το πρωί ο Αστυνόμος Α’ Πανολιάσκος Ιωάννης, της τροχαίας Β’ Αθηνών - Κιούρκα Αφιδνών, να μου πει ότι έχει αρχίσει έρευνα για την υπόθεσή μου αυτή, την οποία απέστειλα με e-mail στο υπουργείο, στην ανάδοχη εταιρεία και στη διεύθυνση τροχαίας Αθηνών, και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να πάω από εκεί να τον ενημερώσω σχετικά.

Η ζωή κατά το ήμισυ είναι τύχη


Το άλλο μισό είναι στο χέρι του ανθρώπου.

Ξέρουμε όλοι – οι περισσότεροι από ιδία πείρα – ότι ο μεθυσμένος υπερβάλλει των δυνατοτήτων του.

Η διαφορά μεταξύ θράσους και θάρρους συνδέεται απόλυτα με την αίσθηση του μεθυσμένου.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Ωδή στους άγνωστους ήρωες


Η κόρη μου θα πει ποίημα στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Αυτός ο στίχος της έτυχε:

ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

Σε σας που ένα πρωινό
Ήρθαν της μοίρας τα γραμμένα,
Δείξατε στήθος στον εχθρό,
κι από ‘να βόλι φονικό,
τα νιάτα σας, άνθη κομμένα!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Βοηθώντας την κυβέρνηση να κάνει το έργο της! Αγαπώ ΣΥΡΙΖΑ!


Έγραψα την κόρη μου στην ενόργανη, σε ΔΗΜΟΣΙΟ γυμναστήριο. Πάω να πληρώσω την εγγραφή και δίνω την κάρτα μου. Η κοπέλα μού λέει μόνο μετρητά δεχόμαστε, δεν έχουμε μηχάνημα!

Μα καλά δεν ντρέπονται!!! δουλεύουν και στο δημόσιο!!! Δεν αγαπούν ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ο τρόπος για να φτιάξει κάποιος, αν ο ίδιος το θελήσει


Που σημαίνει να φτιάξει συνειδητά και ηθελημένα, με μόνο σκοπό να μην συμβεί κάτω από τη μύτη του, εν αγνοία του, χωρίς να το πάρει χαμπάρι (αναφέρομαι στο κείμενο αυτό).

Παρένθεση: Ο λόγος που δεν σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ να γίνει κάτω από τη μύτη σου είναι αυτός: Η διαφορά του να κατέχεις κάτι εν αγνοία σου, με το να το αποκτάς από δική σου επιλογή, είναι ότι με τον δεύτερο τρόπο ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ (το έκλεψα από εδώ).

Με ποιον τρόπο η κοινωνία θα φτιάξει


Είπαμε τι χρειάζεται να συμβεί για να τελειώσουμε με τους προδότες (το κείμενο εδώ), να δούμε τώρα πώς θα αλλάξει ο κόσμος.

Υπάρχει ένας τρόπος, απλός, δοκιμασμένος και με άριστα αποτελέσματα. Τον οποίο αυτόν τρόπο μπορείς να τον εφαρμόσεις σε ένα μικρό σύνολο (πχ σ' έναν σύλλογο), ή ακόμα και σε ένα πολύ μικρότερο (πχ στα παιδιά σου) και θα δεις ότι πιάνει. (Ό,τι συμβαίνει στο μερικό συμβαίνει και στο καθολικό.)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Πώς φτάνεται το ΜΕΓΑ ζητούμενο


(στο γενικό του πρώτα, θα ακολουθήσει το ατομικό)

Είμαι άσχετη από αυτοκίνητα. Ρώταγα δεξιά κι αριστερά για να βρω ένα συνεργείο που να μην κλέβει και να κάνει καλή δουλειά. (Καλύτερα να έψαχνα να βρω τον ψήλο στα άχυρα.)

Οι προδότες βρίσκουν και τα κάνουν


Έχω αιώνες να πάω σε κλαμπ για να χορέψω, και τελευταία το ήθελα πολύ. Κανόνισα λοιπόν με τις ανιψιές μου, που ακούμε την ίδια μουσική (rnb), είναι και χορευταρούδες, να βγούμε το Σάββατο. Αποφάσισαν τα κορίτσια σε ποιο μαγαζί θα πάμε, καθότι εγώ νυχτωμένη βαθιά, το οποίο είναι στο Γκάζι. Στη διαδρομή μου λένε ότι υπάρχει περίπτωση να μην μας βάλουν μέσα!!!! Τις κοιτώ, λέω ΕΜΑΣ δεν θα βάλουν μέσα; Λέει η ανιψιά μου, άλλαξαν τα πράγματα Στε, δεν είναι όπως ήταν κάποτε, όταν ήσασταν εσείς (η μαμά της κι εγώ) νέες, που παρακαλούσαν να έχουν γυναίκες τα μαγαζιά. Τώρα πλέον δεν βάζουν ούτε εμάς!! Το δέχτηκα (σάμπως ξέρω τι γίνεται σήμερα) και απλά της είπα, οκ αν δεν μας βάλουν θα πάμε σε άλλο.

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Διόδια Κιούρκα – Αφίδνες (βίντεο)


(Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν με συνέλαβαν και δεν πλήρωσα, η εξιστόρηση αναδεικνύει την καταισχύνη σε όλο της το μέγεθος. Δύο ώρες κράτησε.)

Πήγαινα Χαλκίδα να πάρω την κόρη μου από την νονά της. Πλήρωσα κανονικά διόδια (νομοταγής πολίτης γαρ) και στον δρόμο έκαναν έργα.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Πώς από το εμπόριο προκαλείται η έκπτωση της ηθικής


Επικοινώνησε μαζί μου ένας άνθρωπος που οργανώνει πεζοπορίες, ζητώντας μου να του προτείνω διαδρομή για εξόρμηση που να οδηγεί σε σπήλαιο, ώστε και/για να το επισκεφτούν οι εκδρομείς.

Ποια είναι η διαφορά


(αναφέρομαι στο κείμενο αυτό)

Το ηθικό δεν συνετίζει, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Πάνω στην καμπούρα των ηθικών διαιωνίζεται τόσα χρόνια η καφρίλα (εις βάρος τους, αλλά και εξ αιτίας τους). Οι ηθικοί έχουν βολέψει πολυυυυ κόσμο μέχρι σήμερα (και συνεχίζουν να τους βολεύουν και θα σταματήσουν μόνο όταν ελευθερωθούν).

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

The Crazy One


Νομίζεις ότι είμαι τρελός μωρό μου; Νομίζεις ότι το πάθος μου είναι οι φλόγες της τρέλας μου; Πρόσεχε...πρόσεχε γιατί θα σε κάψω από την κορφή μέχρι τα νύχια, όποτε σε παίρνω αγκαλιά και σου λέω για όσα με κάνουν να νιώθω ζωντανός. Ακόμη κι αν τα προσεγγίζω με τη φαντασία μου, στους στεγνούς καιρούς μας, μήπως και καταφέρω να τραβήξω κάτι από αυτά έξω στην αποστεωμένη αυτή πλευρά της ύπαρξης. Νομίζεις ότι το να θέλω να βρίσκω τρόπους να νιώθω ζωντανός, να βρω πινέλα να πιτσιλίσω με φαντασία και πάθος τα γκρίζα τσιμέντα που πλακώνουν τις ζωές μας, είναι κάτι σαν αλλόκοτη εμμονή; Θέλω να ζήσω όπως θέλω εγώ ανάμεσα στους ζωντανούς-νεκρούς που με κοιτούν με απλανή τρομαχτικά μάτια και μοιάζουν να επιθυμούνε να με αφομοιώσουν, πόσο κακό μπορεί να'ναι αυτό; Είσαι μαζί μου σε αυτό; Δεν θέλω να πεθαίνεις από

Ο Μαρξ και ο Μπακούνιν στην Κόλαση..!

                                                                                                 
 O Μπακούνιν πλησίασε γελώντας δυνατά, καθώς έτριβε την πλούσια γενειάδα, τικ που τον ακολουθούσε και στη μεταθανάτια ζωή, κρατώντας κάτι διάφανες σελίδες που είχαν ένα άσχημο βαθύ κόκκινο χρώμα, το οποίο έμοιαζε με σκοτωμένο αίμα. Πλησίασε αιωρούμενος, μια και στην κόλαση το περπάτημα είναι κάτι μη αναγκαίο πλέον για τους ευνοούμενους αμαρτωλούς,  στο γεμάτο καυτά κάρβουνα έδαφος, που προκαλεί δυσοσμία σε συνδυασμό με το μόνιμο θειάφι στην ατμόσφαιρα και την αποσυντιθέμενη σάρκα με το αιώνιο κάψιμο των πελμάτων των δεύτερης και τρίτης κατηγορίας αμαρτωλών. Τα οποία, ωστόσο, αυτοθεραπεύονταν στην στιγμή για να καούν απ'την αρχή πάλι, την επόμενη κιόλας στιγμή του αιώνιου μαρτυρίου.
 Πλησίασε τον Μαρξ, τον βοηθό δαιμόνων τρίτης τάξης, την ώρα που άδειαζε το γεμάτο αίμα και υπολείμματα σάρκας καυτό νερό από το καζάνι, ώστε ένας προλετάριος δαίμονας κατώτερης τάξης να ξαναφέρει μια νέα ψυχή να τσουρουφλίζεται αιώνια μέχρι να επιτευχθεί η ανασύνθεση του  προηγούμενου κατόχου του καζανιού στην κλινική πλαστικής χειρουργικής της κόλασης, ώστε να ξαναρχίσει το μαρτύριό του. Ο Μαρξ ήταν

Πώς δουλεύει στην πράξη


Ένα παράδειγμα από την απλή, οικεία μας, καθημερινότητα.

Είμαι σ’ ένα κατάστημα, στον χώρο πάρκινγκ υπάρχουν ελεύθερες μόνο οι θέσεις για αμεα. Προπορεύεται ένα φορτηγάκι της ευδαπ, προσπερνάει τις θέσεις και γυρίζει να φύγει. Πάω εγώ κυρία και παρκάρω σε μία από αυτές.

Αποτελεσμάτων συνέχεια


(το αρχικό κείμενο εδώ)

Αισιοδοξία / Σιγουριά
Ήμουν ο πιο απόλυτος, ο πιο πωρωμένος (εστιασμένος παρωπιδέ), ο πιο συγκεκριμένος/αμετάβλητος, ξεροκέφαλος, πείσμων άνθρωπος που (νομίζω) ποτέ έχει γεννηθεί - παγκοσμίως.

Από τη στιγμή που εγώ το κατάφερα, θα το καταφέρει ο κάθε ένας.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Ελευθερία


Η ελευθερία είναι το άπαν, γιατί από αυτήν προκύπτουν όλα όσα ο άνθρωπος επιθυμεί. Είναι αποτελέσματά της.

Ελευθερία νιώθει ένας άνθρωπος όταν ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ΟΛΑ.
ΟΧΙ όταν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει (δεν είναι αυτή η σωστή ερμηνεία).