Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Στο έλεος των φιδιών: "Η ιδέα ότι η Δύση πολεμάει το ISIS ξεπερνάει το γελοίο..!"

(κλικάρετε πάνω στους τίτλους των συνδέσμων, που εμπεριέχουν τα αποσπάσματα που παρατίθενται, ώστε να διαβάσετε ολόκληρα τα κείμενα των αναρτήσεων...)


«Θα πρέπει να επιτεθείτε στους πολίτες, σε άνδρες, γυναίκες, παιδιά, αθώους ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με τα διάφορα πολιτικά παιχνίδια. Ο λόγος είναι απλός: Πρέπει να αναγκαστεί το κοινό να στραφεί στο κράτος απαιτώντας μεγαλύτερη ασφάλεια». 
από την ανάρτηση Τρομοκρατία: Το υπερόπλο της Δύσης 

Ποιανού είναι το ISIS; Των Αμερικανών. Ποιοι το χρηματοδοτούν; Οι ΗΠΑ, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία. Με τι στόχο; Να ρίξουν τον Ασαντ. Γιατί; (συνεχίζει τον μονόλογό της η θεία) - για να αναδιατάξουν όλη την περιοχή των πετρελαίων και των υδάτων, απ’ τη Μοσούλη ως τον Κόλπο. Η Συρία έχει τα βουνά του Αφγανιστάν; όχι! είναι ίσωμα; είναι. Πόσους έχει το ISIS; 30.000 μαχητές; 50.000; Υπάρχει σοβαρός αστικός ιστός στις περιοχές που δρα, ώστε να κρύβονται ή να εξασφαλίζουν υποστήριξη; όχι! Αν λοιπόν ένας τακτικός στρατός χτυπούσε στο έδαφος αυτό το ασκέρι με τα ντατσούν, θα το διέλυε; Θα το διέλυε! Γιατί λοιπόν δεν το χτυπάνε οι Δυτικοί; Εχουν μήπως καμιά αναστολή που θα τους εμπόδιζε να κάνουν μιαν ακόμα «ανθρωπιστική εισβολή»; όχι!
Τότε; Και γιατί το ISIS μεταφέρει πετρέλαια, κλείνει συμβόλαια δισεκατομμυρίων, εμπορεύεται όπλα και ανθρώπους; με ποιους συμβάλλεται; Κι όταν οι τζιχαντιστές κάνουν μπίζνες, εμπόριο και λαθρεμπόριο, δεν είναι πια τζιχαντιστές; τι είναι; τα θύματα στο Παρίσι;
από την ανάρτηση  "Φάρσα Mortala"

Η Γαλλία αποτελεί το θύμα του ISIS ενώ την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, συμπεριλαμβανομένης και της Γαλλίας, αποτελούν «κρατικούς χορηγούς» του ISIS, μιας θυγατρικής οργάνωσης της Αλ Κάιντα.
από την ανάρτηση  "False Flag" never ends: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, "Η ενδεκάτη Σεπτεμβρίου αλά φρανσαίζ" 

  Τι και αν οι "μακελάρηδες τζιχαντιστές" του Charlie Hebdo με τον τρόπο που έδρασαν απέδειξαν ότι "η αποστολή των κομμάντο αυτών δεν είχε καμία σχέση με την ιδεολογία των τζιχαντιστών (του ΙΚΙΛ)", σύμφωνα με το γνωστό Γάλλο αναλυτή Thierry Meyssan κι όχι μόνο; Καθώς, όπως είχαν πράξει και σε παρόμοιες επιχειρήσεις τους στη Β.Αφρική και το Λεβάντε, το πρώτιστο καθήκον θα ήταν να καταστρέψουν τα αντικείμενα (τα αρχεία του περιοδικού) που πρόσβαλλαν και γελοιοποιούσαν το Θεό τους και στη συνέχεια να τιμωρήσουν τους ενόχους. Κάτι που δεν το'καναν. Και οι γαλλικές αρχές να ταυτοποιούν τις ταυτότητες των "κομμάντο" μέσα σε ελάχιστες ώρες, ισχυριζόμενες κι ότι μέσα σ'ένα από τα οχήματα που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν βρέθηκε μία...ταυτότητα των δραστών που χτύπησαν με άρτια επαγγελματική οργάνωση κι εκτέλεση!!!(να'το πάλι το "άθικτο διαβατήριο" των Δίδυμων Πύργων!) Και οι αντιφάσεις και τα σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση, που οδήγησε σε πιο ασφυχτικό έλεγχο και στρατικοποιημένη αστυνόμευση των Ευρωπαίων πολιτών, δεν σταματούν εδώ! Σε άλλο ένα πιθανό "false flag" ή επιχείρηση "ψεύτικη σημαία"...(βλέπε Παρίσι Νοεμβρίου του'15;)
(Σημειώστε εδώ ότι ενώ η σφαγή στα γραφεία του γαλλικού "βλάσφημου" περιοδικού έγινε πρωί στις 11:30, μετά από 12 λεπτά ο από τα σπλάχνα επίλεκτης μονάδας του ισραηλινού στρατού Jean Paul Ney, που συνδεόταν με το Metyla News Agency, έδινε στη δημοσιότητα τα ονοματεπώνυμα των δυο δραστών και το στοιχείο ότι ήταν ήταν ισλαμιστές. Πολύ πριν το κάνουν οι γαλλικές αρχές, ενώ το Russia Today έδινε την πληροφορία ότι ο Amichai Stein, του ισραηλινου τηλεοπτικού ομίλου ΙΒΑ Channel 1 ήταν παρών στον τόπο της επίθεσης και ανέβαζε φωτό από τα πυρά της επίθεσης εδώ: AmichaiStein@AmichaiStein1...)
από την ανάρτηση Η νέα 9/11 made in Europe (σκέψεις, συνειρμοί, συγκρίσεις και αμφιβολίες)


 Όπως φαίνεται στους χάρτες, η συρο-αραβική έρημος είναι μια ανοιχτή έκταση και με τα τελευταίας γενιάς αεροσκάφη η επιχείρηση εξόντωσης της δύναμης του ISIS (η οποία και κατέλαβε το βόρειο τμήμα του Ιράκ), από στρατιωτική άποψη, θα ήταν ”a piece of cake”, δηλαδή μια γρήγορη χειρουργική επιχείρηση. Που σε λίγες ώρες θα ολοκληρωνόταν με απόλυτη επιτυχία.
Αντίθετα, γίναμε μάρτυρες μιας παρατεινόμενης επιχείρησης 6 μηνών με αμείλικτες επιθέσεις από αέρος και βομβαρδισμούς και ο τρομοκράτης-εχθρός παραμένει προφανώς ανέγγιχτος. Ως μέτρο σύγκρισης, θυμηθείτε τους ανελέητους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999 που διήρκησαν περίπου 3 μήνες, μέχρι να πετύχουν το σκοπό τους.
Και έχουμε οδηγηθεί να πιστεύουμε ότι το ISIS δεν μπορεί να νικηθεί από έναν πανίσχυρο στρατιωτικό συνασπισμό 19 χωρών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ (!)
(σχόλιο δικό μας: πετάει ο ελέφαντας και τα ψάρια αναπνέουν στη στεριά σε αυτό τον "ιερό αγώνα" κατά της "τρομοκρατίας" απο τις "δυνάμεις" της... "ελευθερίας"!)
 Η εντολή καταπολέμησης της τρομοκρατίας είναι γέννημα φαντασίας. Οι ΗΠΑ είναι ο νούμερο1 "κρατικός σπόνσορας της τρομοκρατίας.
από την ανάρτηση ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ": " Ο ψεύτικος πόλεμος του Ομπάμα ενάντια στο ισλαμικό κράτος (ISIS), το οποίο προστατεύεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της "

Τέλος το ΟΣΚΑΡ καλύτερης ταινίας πήγε στο κατασκοπευτικό, γεμάτο ζοφερές σκιές, θρίλερ "Ο Πόλεμος των Κόσμων". Ένας συνδυασμός αρρωστημένης φαντασίας και μηχανορραφίας μυστικών υπηρεσιών, που απεργάζονται για λογαριασμό σκοτεινών ελίτ την υλική και ψυχική υποδούλωση των Ευρωπαίων υπηκόων και αιματηρής φρενοβλαβούς βίας φανατισμένων θεοκρατικών, αλλόθρησκων εξτρεμιστών. Που χτυπούν ανθρώπινους στόχους μέσα στην καρδιά του πολιτισμού με το αποικιοκρατικό παρελθόν και το νεοαποικιοκρατικό παρόν, απειλώντας με μεγαλύτερα λουτρά αίματος. Και δίνοντας το βολικό πράσινο φως για όλο και πιο ασφυχτική στρατικοποιημένη αστυνόμευση των Ευρωπαίων φιλήσυχων υπηκόων, δολοφονώντας τελικά τα ατομικά δικαιώματα και τις (συλλογικές) ελευθερίες...
από την ανάρτηση Η απονομή των κοινωνικοπολιτικών ΟΣΚΑΡ της Ευρώπης!

BINTEO:

Ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης Κεν Ο'Κηφ σε μια χειμαρρώδη συνέντευξή του, από την Τεχεράνη, στο Press Tv.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
"Πριν εισβάλλουν οι ΗΠΑστο Ιράκ δεν υπήρχε ΑλΚάιντα εκεί. Δείτε το σήμερα.
Η ιδέα ότι η Δύση πολεμάει το ISIS Ξεπερνάει το γελοίο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς είμαστε το ISIS και οι διεφθαρμένες προδοτικές κυβερνήσεις μας έχουν τέτοιες πολιτικές διότι δεν εκπροσωπούν εμάς αλλλά τους τραπεζίτες και οι τραπεζίτες βγάζουν πολύ χρήμα από τον πόλεμο.Και κυρίως όσο εμείς συγκρουόμαστε και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και όσο μας παίζουν ξανά και ξανά σαν πιόνια θα συντηρούν το τυραννικό σύστημα του αέναου πολέμου...
 Εμείς χτυπήσαμε το Παρίσι! Φέρνουμε ευθύνη για τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις μας.
Ακόμα κι αν τα άτομα που χτύπησαν δεν δουλεύουν για τη Μοσάντ, τη CIA, το ISIS, ή την ΑλΚάιντα, που είναι όλα το ίδιο πράγμα, ακόμα κι αν το έκαναν ιδία βουλήσει, έκαναν ακριβώς αυτό που θέλουν οι κυβερνήσεις μας..."

Συμπέρασμα: το να μιλούν οι ΗΠΑ και τα συνεταιράκια τους (δηλαδή σύμμαχοι και δορυφόροι τους από την αμερικανική ήπειρο και την Ευρώπη έως τις βασιλικές οικογένειες της αραβικής χερσονήσου) για "κοινό μέτωπο" και "αγώνα" κατά της "τρομοκρατίας", είναι σαν να μιλούνε οι βόες, οι οχιές, οι κόμπρες και οι κροταλίες στα πληγέντα και εν δυνάμει θύματά τους για την ανάγκη προστασίας από τα ασφυχτικά σφιξίματα και τα δηλητηριώδη δαγκώματα των... ερπετών!
Τα οποία οι λαοί-θύματα δεν τα έχουν στον κόρφο τους, αλλά, ακόμη χειρότερα, βρίσκονται υπό την "προστασία", τη χειραγώγηση και τον ψυχρόαιμο (ψυχοπαθητικό) έλεγχό τους...



ΥΓ: Αλήθεια, όλες αυτές οι μυστικές υπηρεσίες στην υπηρεσία της "αθέατης πλευράς της σελήνης" ή της σκιώδους φύσης του "κράτους" (το να σε κυβερνούν σημαίνει να σε ευτελίζουν, διανοητικά και σωματικά!), πόση σχέση έχουν με τη διαφάνεια που οφείλει να προσδιορίζει τη "δημοκρατία";

ανιχνευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου