Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Κανάλια

Κάποια στιγμή ζήτησα να μου στείλουν ένα αγωνιστικό μου βιντεάκι, το έκαναν φυσικά γαργάρα. Κι είναι ο λόγος που πιστεύουμε ότι έχουν την πίτα και το μαχαίρι, άρα και όλη την ισχύ, εμείς μυρμήγκια εμπρός τους.

Δεν είναι όμως απορίας άξιο το γιατί δεν έδειξαν ποτέ κανέναν αγώνα πολιτών; Δεν θα είχαν τηλεθέαση; Στο πικ της θα φτανε, όλοι αυτά περιμέναμε να δούμε!

Κάτι που είναι παράλογο γιατί κανονικά τα χρήματα είναι το μεγαλύτερό τους κίνητρο. Τι υπάρχει μεγαλύτερο, που νικάει την κονόμα; Ο ΦΟΒΟΣ!

Κάποιος τους κρατάει από τ’ αρχίδια φίλε μου. Όλοι, μεταξύ τους, στον αυτό κυκεώνα ζουν. Ο ένας εκβιάζει τον άλλον και έτσι, μ' αυτόν τον τρόπο, ορίζει τις πράξεις του. Και δεν αφορά φυσικά μόνο τα κανάλια, αλλά όλους τους «κατέχοντες εξουσία», πολιτικούς, αγορές, την αόρατο αρχή (😂😂😂)

Το αίσθημα του να σε κρατά ο άλλος από τ’ αρχίδια είναι σε όοοοοοολους μας γνωστό. Πώς νιώθεις όταν το βιώνεις; Ισχυρός;

Πιο δούλοι από τους δούλους είναι αυτοί που στα μάτια σου έχουν την απόλυτη εξουσία! Αυτοί είναι τα μυρμήγκια!! ένα ΦΟΥ!!!

Βρες τη δύναμή σου άνθρωπε! Στάσου ορθός! 

Δεν θα χρειαστεί τίποτε άλλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου