Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Μας απειλείς κοπελιά; Ναι, σας απειλώ


Θα εκδοθούν!!! Όχι τα δικά μου αγωνιστικά, αυτά δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον, αλλά το τι έκαναν όλοι οι υπαίτιοι!! Οι ηγεμονίσκοι και οι κινηματίες.

Κι αν κάποιος μπορεί να έχει τα περισσότερα στοιχεία για τους περισσότερους από δαύτους (μην πω όλα για όλους), αυτή είμαι εγώ 😂😂😂😂

Μιλάμε για δικά τους λόγια, δικές τους πράξεις, με υπογραφή και ονοματεπώνυμο!!

Και θα μου πεις, πώς κι έγινε και ήρθαν στα χέρια σου; Εδώ είναι το υπέροχο.... ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ!!!! 

Στην αρχή του αγώνα, από το '10 ας πούμε χονδρικά, όσοι αγωνίζονταν ήταν ελάχιστοι. Η πλειοψηφία δε αυτών συνδικαλιστές!! που όμως το έπαιζαν αγνοί αγωνιστές.

Τώρα, εγώ έστελνα ό,τι αγωνιστικό έκανα σε διάφορα μπλογκς και τ' αναρτούσαν. Αυτοί με "τσίμπαγαν" από τα μπλογκς, για να πάω στην ομαδούλα τους!!! Λάμβανα μειλ από άπειρους άγνωστους, με καλέσματα. (Δεν υπάρχει αρχηγίσκος και κινηματίας που να μην με έχει στη λίστα του!) Κι εγώ ΠΗΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ!!!!

Βόδι γαρ, άβγαλτη, εντελώς έξω από τα πράγματα (ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ) πήγαινα σε όλα τα καλέσματα, μπας και γίνει κάτι και/για να συμμετάσχω.

Όλοι λοιπόν αυτοί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, τσακώνονταν μεταξύ τους (για την καρέκλα, το αρχηγιλίκι φυσικά), και ο ένας έκαιγε τον άλλον. Ε, κι εγώ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!! 😂😂😂😂

Έλαβα με μειλ ό,τι στοιχείο υπάρχει, που καίει την γούνα καθενός απ' αυτούς. Με ονοματεπώνυμα.


Με πλυμμηρίζει η απόλυτη χαρά. Όλον τον αγώνα αυτοί τον γάμησαν, κι εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω τότε για να τους εμποδίσω ήταν να γκαρίζω. Τώρα θα την πληρώσουν, για το τότε μου γάνιασμα.


(Τα στοιχεία που οι ίδιοι βούτηξαν στην κολυμβήθρα του σιλωάμ και τα ξέπλυναν, τώρα θα τα ανασύρω και θ' ανοίξω τη δική μου κάνουλα, να ξεχυθεί ο ποταμός, να τους πάρει ο διάολος και να τους σηκώσει ΟΛΟΥΣ. Ματαξαναλέω: Δεν τα έχω μόνο έχω, τα έχω μοιράσει δεξιά κι αριστερά, έτσι για να υπάρχουν 😉 - γιατί το ζητούμενο δεν είναι να μην με φάνε, τα έχω όλα πληρωμένα, αλλά να μην θαφτούν όπως του Γκιόλια! Να πέσω φίλε μου αλλά όχι τσάμπα, μαχόμενη. Κι ένα τελευταίο.. Το βλέπεις το ποτάμι... βρρρρρρρ έρχεται.)


Ένα μικρό, πολύ ενδιαφέρον δείγμα θα καταθέσω εδώ, που είναι και το αγαπημένο μου: Ο χαμός που έγινε στις σπίθες.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Σ. ΛΗΝΑΙΟΥ
Αγαπητέ Μίκη

Διάβασα σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα, την αναπάντεχη, ολοκληρωτική μεταστροφή της ΣΠΙΘΑΣ και λυπήθηκα πάρα πολύ.

(η συνέχεια στο βιβλίο -τσάμπα είπαμε θα πωλείται, 20 λεπτάκια του ευρώ!)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.ΚΑΖΑΚΗ
Αγαπητέ Μίκη,

Όπως σας έχω εξηγήσει λεπτομερώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως οργάνωση δεν είχε σχέση τόσο με πρόσωπα, όσο με έναν μηχανισμό παρακράτους, ο οποίος ήθελε να αλώσει την Σπίθα και να την μετατρέψει σε μια νέου τύπου φασιστική οργάνωση.

(η συνέχεια στο βιβλίο -τσάμπα είπαμε θα πωλείται, 20 λεπτάκια του ευρώ!)


ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΥΓΕΡΟΥ

Παρακολουθώ καιρό τώρα τους χειρισμούς του, οι οποίοι είναι όλοι λάθος.
Από το ποιους όρισε για υπεύθυνους, πώς αποφασίζουν και διατάζουν αυτοί οι υπεύθυνοι, τι προβλήματα δημιουργούνται μέσα στις Σπίθες από τις αποφάσεις των, τις δηλώσεις του ιδίου μετά από κάθε πρόβλημα -μια στο καρφί και μια στο πέταλο..
Πολλές φορές μου ήρθε να γράψω αλλά δεν το έκανα για να μην "κάψω" την προσπάθεια. Έμενα να δικαιολογώ τα λάθη και να περιμένω να τα φτιάξουν, αλλά το παρατράβηξε το σχοινί βρε αδελφέ. Λίγες μέρες πριν παραδέχτηκε τα λάθη που έγιναν και υποσχέθηκε μια νέα αρχή
(δηλώσεις πριν: ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/articles/?nid=603 βλ. και παραίτηση Δημητροκάλη) και τώρα ξανά μανά τούμπα τα έφερε..
Πόσο πια πάνω-κάτω;

ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - Μίκης Θεοδωράκης
Θα πρέπει ευθύς εξ αρχής να ξεκαθαρίσω ότι υπεύθυνος για όλες τις αποφάσεις που αφορούσαν έως τώρα τα θέματα της οργάνωσης υπήρξα εγώ προσωπικά με άμεσο συνεργάτη και βοηθό μου τον Γιάννη Δημητροκάλλη. Τον οποίο έκρινα ως τον πιο κατάλληλο για την εφαρμογή της πολιτικής -πάνω σ' αυτό το πρόβλημα.

(η συνέχεια στο βιβλίο -τσάμπα είπαμε θα πωλείται, 20 λεπτάκια του ευρώ!)


Τη φωτό την βρήκα εδώ: https://www.lifo.gr/now/greece/86966?fbclid=IwAR0qYEykKYD5LB30RQDv7a9loZermZ0VZR9m_j0OyvuYu5PqqsvPk2noG4o

4 σχόλια:

  1. Γεια σου Στεφανία μεγάλη αγωνίστρια, πού χάθηκες τόσο καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χάθηκα κοριτσάκι μου, το μπλογκ του Ακη (αυτό εδώ) έχει άπειρα κείμενά μου! Ο κόσμος χάθηκε, δεν ασχολείται με αγωνιστικά!
      Αλλά ας πάμε στο ζητούμενο γιατί έχει προχωρήσει το πράγμα, έχω ετοιμάσει τα κείμενα τα πιο ενδεικτικά (για θεοδωράκη, καζάκη, μαρια κλπ καπελώματα σε διόδια, Σκουριές, Κερατεα κλπ, συζητήσεις με προδότες, παγκαλο, πρωτοπαπα, τσιπρα κλπ, επέμβαση χειροκροτητών, βαλτούς, μηντια, μπλογκς πουλημένα, συνδικαλιστές, κινήματα, καλέσματα, κλπ) περί τις 140 σελίδες, κι έχω φυσικά άπειρο υλικό, αλλά για να διαφανεί το ζητούμενο είναι αρκετά.
      Θα τα στείλω στα μπλογκς που με ξέρουν και εμπιστεύομαι ζήτησα από συναγωνιστές να μου στειλουν κι αλλα μπλογκς, αγωνιστικά, με αναγνωσιμότητα.
      Επίσης μαζεύω κι από άλλους στοιχεία (ό,τι για όποιον. Δικές τους όμως δηλώσεις ζητώ, όχι πορίσματα του καθενός κλπ. Αυτά που έχω συλλέξει εγώ είναι δικά τους λεγόμενα, όλα με ονοματεπώνυμα και υπογεγραμμένα -από συνομιλίες μας τα έχω με ημερομηνίες και αποδεικτικά ταχυδρομείου). Και φωτό και βίντεο ζητάω, ό,τι έχει ο καθένας που διαφαίνεται το ζητούμενο (έχω κι εγω αρκετό υλικο).
      Όταν μαζευτούν πολλά μπλογκς (για να διαβαστούν απ' όσο γίνεται περισσότερους) θα κανονιστει πώς θα φτιαχτούν και θα τ’ αναρτήσουν όλα τα μπλογκς μαζί.
      Θα φτιαχτεί και κανάλι στο youtube κάποιος θα τα διαβάζει. Θα έχουμε και το βιβλίο οσονούπω, ε και νομίζω ότι θα τα μάθουν και οι πέτρες.
      Καλό δρόμο να έχουμε. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

      Διαγραφή
  2. Πολύ γουστάρω να μαθαίνω τις βρομιές μας, γιατί ξέρω ότι δεν είμαστε τόσο αγνοί, όσο παρουσιαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανάση δεν αφορά τα πετραδάκια, αλλά τους ογκόλιθους! Δες τι έγραψα Στην Μαίρη, επικοινωνία στο μειλ μου. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

      Διαγραφή