Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Συνωμοσιολογία + Πνευματικοί σωτήρες


Έγραψα χθες σε ποστ «να πάρουν όλα τα κόμματα από 5% για να μην μπορούν να κυβερνήσουν». Μια αγαπημένη φίλη επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε «αυτός είναι ο στόχος της ΝΤΠ, ακυβερνησία για να προκληθεί το χάος και να έρθει σαν ο σωτήρας αυτός ο ένας και μοναδικός παγκοσμίως.»

Έκανα την εξής απλή ερώτηση: Αυτός που μιλάει για τη ΝΤΠ και ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ αυτά, τι λέει να κάνουμε; (Ερώτηση πανάκεια, μέγα κριτήριο για να καταλάβεις αν αυτός που μιλάει πράττει ή φαμφαρολογεί.)

Ανοίγω μια παρένθεση για να πω τα εξής:

- Όσο υπερεκτιμώ τον εχθρό τόσο πιο μυρμήγκι θα γίνομαι

- Όσο γίνομαι μυρμήγκι τόσο δεν πράττω

- Όσο δεν πράττω όλο και πιο μυρμήγκι θα γίνομαι

Μιλάμε για μαθηματικά, ένα κι ένα κάνουν δυο, ΚΑΡΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ.

Αν το πάρω αλλιώς:

Είμαι ένας, με τις δικές μου δυνάμεις ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, αλλά για να σταματήσω ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ βιασμό; Αυτό που μπορώ να κάνω με τις ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ δυνάμεις είναι……. Να πω ένα ΣΤΟΠ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ.

Θέλω να σκεφτείς λίγο, τι θα γινόταν αν 10 εκατομμύρια άνθρωποι λέγαμε στοπ, σε καθένα που καταχράται τα δικαιώματά μας; Αφού βρεις την απάντηση, πήγαινε σε όλους αυτούς που πλασάρονται ως θεοί και δες σε ποιους απευθύνονται! (Θα το βρεις από τους τρόπους που χρησιμοποιούν.) Στους φοβικούς, χωρίς δικαιώματα, χωρίς δυνάμεις, ανθρώπους. ΑΡΑ (απλά μαθηματικά) ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΟ στην περίπτωση που ΔΕΝ φοβόμασταν, γνωρίζαμε τα δικαιώματά μας, είχαμε τη δύναμή μας οι άνθρωποι. 

Κλείνω την παρένθεση, συνέχεια στη συζήτηση:

Η φίλη μου απαντά «Αυτός λέει ότι ο μόνος τρόπος για να ξυπνήσουν οι λαοί είναι να βιώσουν την κατρακύλα και να καταλάβουμε ότι ποτέ οι κυβερνήσεις δεν δούλεψαν υπέρ των λαών τους, να μην περιμένουμε τη σωτηρία από κανένα θεό γιατί θεοί είμαστε εμείς οι ίδιοι, σαν οντότητες και πως την ανατροπή μπορούμε να την φέρουμε σαν σύνολο αφού αντιληφθούμε τις δυνάμεις που έχουμε μέσα μας.» 

Θα δώσω αυτούσια την απάντηση μου στη φίλη, η οποία συνδέεται αυτομάτως με τα προηγούμενα: «Τι να σου πω κοριτσάκι μου, και ξέρεις ότι εγώ ειδικά είμαι και πνευματικός τύπος. ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ! Ξέρεις γιατί όντως είμαι θεός, και πώς το αντιλήφθηκα; ΑΝΤΙΔΡΩ! Δεν υπάρχει κάτι άλλο, ό,τι είναι σαθρό εναντιώνομαι.» 

Σκέψου λίγο φίλε μου ένα ενδεχόμενο, να είσαι ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, απέναντι σου όλοι οι υπηρετούντες το σύστημα, και να στέκεσαι ευθυτενής, άβοφος, και να τιμάς στηρίζοντας τις πράξεις και τα λεγόμενά σου. Τι θα αισθανθείς; Κάτι λιγότερο από ΘΕΟΣ; 

Κι αυτή είναι η καλύτερη πάσα για να πάω στους πνευματικούς σωτήρες. Με διαλογισμό υπάρχει περίπτωση να το καταφέρει αυτό κανείς;;;; Τα πνευματικά (κάθε είδους) βοηθούν στην ισορροπία (όταν αμφισβητείς εαυτόν), βοηθούν όταν έχεις κατασπαταλήσει την ενέργειά σου, να μείνεις λίγο να ξανα-αναβλύσει για να φορτίσεις μπαταρίες, και ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ. Δεν σε κάνουν τα πνευματικά θεό! Η ΠΡΑΞΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ.

Θα το προχωρήσω και θα πω για…. την ΑΓΑΠΗ!!!!!! Το μίσος, ο θυμός λένε (ΟΛΕΣ οι κάστες) επιβαρύνουν τον ίδιο που τα νιώθει, ΑΡΑ ΑΓΑΠΗ να γεμίσεις για να μην επιβαρύνεσαι. Σωστό εκ πρώτης, πάμε στο δευτέρας:

- Η απόλυτη καταπίεση είναι να νιώθεις θυμό και να μην τον εκφράζεις (όλες οι ασθένειες απ’ αυτό προκύπτουν. Ο μόνος λόγος που δεν έχω πάθει ΑΚΟΜΗ καρκίνο είναι αυτός, δεν έκλεισα ποτέ το ρημάδι.)

- Όσοι, σ’ αυτή τη συγκυρία, σήμερα, ακολουθούν αυτές τις μεθόδους «λύτρωσης» είναι ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ. Έχουν απομονωθεί μέσα σε μία κάστα, ο κόσμος γύρω τους να καίγεται, αυτοί να μην πονούν.

- Ο Χριστός, ο καλύτερος όλων, όταν μπήκε στον ναό ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕ. ΠΡΩΤΑ η κάθαρσης και μετά οι αγάπες. 

Και το κρίσιμο ερώτημα: Έχεις δει ποτέ κάποιον από αυτούς τους «αγάπη και φως» να διαμαρτύρονται; Να διαμαρτύρονται, να αντιδρούν, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ;;;; Μούγκα στην στρούγκα. 

Αυτό είναι η λύση; Αυτό πρεσβεύετε; Να κάθομαι να υπομένω τον βιασμό, να βουλώνω το στόμα μου, και να βρίσκω διέξοδο να εκτονώνω/διοχετεύω τον πόνο, την καταπίεση, μία ώρα την εβδομάδα, σε μία ομάδα-κάστα; Η απόλυτη μουφιά. Η απόλυτη παραπλάνηση. Διότι το σωστό είναι: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η μία ημέρα εκτόνωσης στην κάστα θα μπορούσες να ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΈΜΕΙΝΕΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ. Το λυτρωτικό είναι να μην έχεις ΛΟΓΟ να πας στην κάστα. 

Θα το κλείσω με μια άλλη προσφιλή τους έννοια την…. ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ. Μάλωσα την κόρη μου για κάτι, έκλαψε κι αφού της πέρασε μου λέει «μαμά πρέπει να μου ζητήσεις συγνώμη που με στεναχώρησες». Της απάντησα: ΌΧΙ κοριτσάκι μου, δεν μπορώ να σου ζητήσω συγνώμη ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ!!!!!!!! 

Συγνώμη ζητάμε ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που έχουμε κάνει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ εκείνες κινήσεις ώστε αυτό που πλήγωσε κάποιον ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΑΛΛΗΦΘΕΙ. Σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για την απόλυτη ΨΕΥΤΙΑ.

Υ.Γ. Ό,τι ακούγεται είναι μουφιά, είτε πρόκειται για τρολς, είτε για συνωμοσιολογία. Άνθρωποι που ΠΡΑΤΤΟΥΝ θα πρεπε μόνο να μιλούν. Όσοι κάνουν πράξη τις μεγαλοστομίες τους και μπορούν να τιμήσουν όσα πρεσβεύουν όταν κληθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου