Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ραπιτ τεστ

Κατατέθηκε σήμερα, 04/10/2021, στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων – Νέου Φαλήρου, την παρέλαβε ο υπαστυνόμος Πράτζης, αύριο θα σταλεί στην Εισαγγελία Πειραιά.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 04/10/2021

 

Θέλω να καταγγείλω για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, και όποιον άλλο νόμο καταπάτησαν οι στην παρούσα αναφερόμενοι κατηγορούμενοι, αλλά και όσοι άλλοι ευθύνονται για ό,τι εγώ και η κόρη μου υπέστην, και αναφέρεται αναλυτικά στην καταγγελία μου, και τους οποίους ζητώ, από όποιον εξετάσει την παρούσα, υπηρεσιακώς να αναζητήσει.

Τη 2 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, ταξίδεψα από Ερεικούσσα για Πειραιά. Στο νησί δεν έχουμε γιατρό την Πέμπτη και την Παρασκευή, κι από τον ΕΟΔΥ με ενημέρωσαν ότι το τεστ, για να είναι έγκυρο, πρέπει να είναι 48 ωρών, που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να γίνει την Τετάρτη, που ήταν η γιατρός στο νησί.

Απευθυνόμενη σε όλους τους αρμόδιους, για να δω με ποιον τρόπο θα μπορούσα να ταξιδέψω, μου είπαν ΚΑΙ από τον ΕΟΔΥ, ΚΑΙ ο αντιδήμαρχος Ερεικούσσας, κ. Αλέκος Κατέχης, ΚΑΙ το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ότι ΔΕΝ χρειάζομαι ράπιντ τεστ για να ταξιδέψω ΜΕ ΠΛΟΙΟ, από Ερεικούσσα στην Κέρκυρα, κι αυτό διότι το νησί της Ερεικούσσας ανήκει στον νομό Κέρκυρας και ο νόμος, αυτή τη στιγμή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λέει ότι η μετακίνηση εντός νομού είναι ελεύθερη. Επίσης από το Λιμεναρχείο μου είπαν ότι ο λόγος που ΜΠΟΡΩ να ταξιδέψω ΜΕ ΠΛΟΙΟ από Ερεικούσσα στην Κέρκυρα, ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ, είναι γιατί στην Ερεικούσσα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, οπότε δεν μπορεί κανείς να με ελέγξει, οπότε και επιτρέπεται να ταξιδέψω χωρίς τεστ. (Οι συζητήσεις όλες έχουν από μένα καταγραφεί.)

Μέχρι του σημείου αυτού, κατηγορώ όλους τους υπεύθυνους ΕΠΙΠΛΕΟΝ/ΚΑΙ για καταπάτηση του Νόμου περί Ισονομίας, καθότι: Κατά την προηγούμενη περίοδο καραντίνας, κι ενώ χρειαζόμουν να έρθει ένας δικός μου άνθρωπος από την Κέρκυρα στην Ερεικούσσα, καθότι είχα μια πολύ επείγουσα ανάγκη και χρειαζόμουν βοήθεια (κάποιος να μου κρατήσει το παιδί), από το πλοίο Πήγασος με ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να έρθει, διότι απαγορεύεται. Όταν είπα ότι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ Η ΕΡΕΙΚΟΥΣΣΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, μου είπαν ότι δεν ισχύει στην περίπτωση της μετακίνησης ΜΕ ΠΛΟΙΟ. Κι όταν τον παρακάλεσα να γίνει μία εξαίρεση, η κοπέλα θα έρθει με τεστ και με υπεύθυνη δήλωση από εμένα ότι την προσκαλώ για δουλειά, μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει καμία εξαίρεση διότι δεν θα της το επιτρέψουν ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ. (Επειδή στην Κέρκυρα ΥΠΑΡΧΕΙ Λιμεναρχείο και κάνουν ελέγχους.) Ο δικός μου άνθρωπος ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ, η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ βοήθεια δεν κατέστη εφικτό να φτάσει ποτέ σε μένα, λόγω ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ, ΑΚΡΙΤΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ), ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.

Εν συνεχεία, ενώ είχα σκοπό να ταξιδέψω για Ηγουμενίτσα με το πλοίο των 5μμ (επειδή δεν είχα καμία άλλη επιλογή, καθότι από το Λιμεναρχείο Κέρκυρας μου είπαν ότι το Ευδοκία φτάνει στις 3μμ στην Κέρκυρα, και το αμέσως επόμενο δρομολόγιο για Ηγουμενίτσα είναι στις 5μμ), κατά μεγάλη σύμπτωσή, από συγκυρία, το πλοίο Ευδοκία έφτασε στην Κέρκυρα νωρίτερα από το κανονικό, 2.10 ήμασταν Κέρκυρα. Κι αυτό ήταν μεγάλη τύχη για μένα, γιατί μπορούσα να προλάβω το πλοίο στις 3μμ και να φτάσω 4.30 στην Ηγουμενίτσα. Και ήταν πολύ σημαντικό διότι ταξίδεψα με μικρό παιδί (την κόρη μου) και δεν ήθελα να οδηγώ έως αργά το βράδυ, λόγω κούρασης και επικινδυνότητας (στο μεγαλύτερό της μέρος η εθνική, με τα δεκάδες διόδια, δεν ηλεκτροδοτείται).

Αυτό που έμενε ήταν να κάνω το τεστ. Από την Τρίτη είχα συνεννοηθεί με το φαρμακείο που μας στέλνει φάρμακα στην Ερεικούσσα και με περίμεναν. Άρχισα να ψάχνω το φαρμακείο, δεν ήξερα πού είναι (δεν είχα πάει ποτέ διά ζώσης να πάρω φάρμακα, μου τα στέλνουν με το καράβι στο νησί), ρωτώντας. Κάτοικοι μου είπαν ότι δεν πάει το αμάξι εκεί, να το παρκάρω και να πάω με τα πόδια, κι αυτό έκανα και ρωτούσα σε κάθε γωνιά για να το βρω (όλα τα στοιχεία έδινα, οδό, αριθμό, φαρμακείο, όνομα) το 80% των ερωτηθέντων μου έλεγαν «δεν ξέρω», και το 20% με έστελναν πάνω κάτω, έκανα κύκλους στο νησί, ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, με τα πόδια, τραβώντας και το επτάχρονο παιδί μου, για να προλάβω το πλοίο των 3μμ.

Στο φαρμακείο παρακάλεσα να βιαστούν για να προλάβω και οι άνθρωποι έκαναν το κατά δυνατόν για να με βοηθήσουν, και μετά πάλι τρέχοντας να βρούμε το αμάξι, εκεί που το είχαμε αφήσει, φτάνουμε στα εκδοτήρια και μου λέει ο υπάλληλος, μόλις έφυγε το πλοίο. (ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ εγώ και το παιδί μου.)

Περιμένουμε καρτερικά στο αμάξι να πάει 5μμ, να πάρουμε το επόμενο πλοίο. Για τον έλεγχο είχα μαζί μου χαρτί που αποδεικνύει ότι μένω Ερεικούσσα, χαρτί που αποδεικνύει ότι δουλεύω στον Πειραιά, τα ράπιντ τεστ, το δικό μου και της κόρης μου, και τα εισιτήριά μας. Την ώρα του ελέγχου ρωτώ τον υπάλληλο ποιο απ’ όλα θέλει να δει πρώτα, μου λέει τίποτα δεν χρειάζεται να ελέγξει, μόνο τα εισιτήριά μας. Του λέω τα τεστ; Λέει δεν είναι αρμόδιος, τα ελέγχει το Λιμεναρχείο, και μου είπε να προχωρήσω μέσα. Τον ρωτώ «μέσα θα έρθουν να τα ελέγξουν», και μου απαντά «όχι δεν είναι το Λιμεναρχείο σήμερα εδώ». (Να μας ειδοποιείτε τουλάχιστον, για το πότε δουλεύουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και πότε δεν δουλεύουν, πότε λειτουργεί μία υπηρεσία και πότε δεν λειτουργεί. Αν γνώριζα, όταν έφτασα στην Κέρκυρα με το Ευδοκία, ότι η υπηρεσία του Λιμεναρχείου ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΣ 3! Και δεν θα χρειαζόταν να διανυκτερεύσω σε ξενοδοχείο για να μην αναγκαστώ να ταξιδεύω, με μωρό παιδί, ως τα άγρια μεσάνυχτα στους κακοφωτισμένους, και χιλιοπληρωμένους δρόμους της χώρας.)

Στο σημείο αυτό να πω ότι το ακριτικό νησί το οποίο ζω (και που πήγα εκεί να μείνω με την κόρη μου για εθνικούς λόγους, για να στηρίξουμε το σχολείο του νησιού, ΜΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΡΩΓΟΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ), το ακριτικό νησί λοιπόν, είναι κόβιντ φρι. Έχει πλήρως εμβολιαστεί το 100% των μόνιμων κατοίκων, αλλά και όσων δηλώνουν μόνιμοι κάτοικοι Ερεικούσσας (ήρθαν όλοι στο νησί όταν το κλιμάκιο από τον ΕΟΔΥ έκανε τον εμβολιασμό), οι οποίοι είναι κάτοικοι Κέρκυρας και έρχονται για τουρισμό στο νησί τους καλοκαιρινούς μήνες. Τους οποίους καλοκαιρινούς μήνες η κόρη μου δυο φορές αρρώστησε, και κόλλησε μετά και μένα, και να τονιστεί ότι εμείς ήμασταν έγκλειστοι στο ακριτικό νησί, είχαμε να μετακινηθούμε από το Πάσχα, που σημαίνει ότι κόλλησε τα μικρόβια από αυτούς που επισκέφθηκαν το νησί. Δηλαδή, από τους ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ Κερκυραίους που έχουν στην Ερεικούσσα το εξοχικό τους, και τους ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, και τηρούντες όλων των μέτρων ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΦΕΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ για την καταπολέμηση της διασποράς του ιού, που επισκέφτηκαν το νησί. Που σημαίνει ότι για να κολλήσαμε τα μικρόβια είτε

Α. Ο έλεγχος στο νησί είναι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πλημμελής, είτε

Β. Τα μέτρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, μιας και δεν είναι ικανά να σταματήσουν τη διάδοση κανενός ιού.

Στο σημείο αυτό,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ

Την κυβέρνηση, για ανικανότητα διαχείρισης της ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗΣ κατάστασης για τη χώρα μου, που η κρισιμότητά της ορίζεται από τη σωρεία των θανάτων των συμπολιτών μου.

Επίσης, με την παρούσα

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:

ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, να ξανακάνω ραπιντ τεστ, εγώ προσωπικά (η υπογράφουσα) αλλά και το παιδί μου, Δέσποινα-Δαμιανή Λυγερού,

ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ

Να εκδικαστεί η παρούσα καταγγελία μου και να τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι, οι αναφερόμενοι στην παρούσα, αλλά και όσοι άλλοι ευθύνονται για ό,τι εγώ και η κόρη μου υπέστην,

ΚΑΙ

Μέχρι να αποζημιωθώ για ό,τι εγώ, η καταγγέλλουσα, και η κόρη μου υπέστην, με χρήματα που θα πληρώσουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι κατηγορούμενοι, από την τσέπη τους, ΚΑΙ ΟΧΙ με χρήματα του Δημοσίου, καθότι η χώρα μου περνά δύσκολους οικονομικά καιρούς, κι αυτό διότι:΅

1. Ενώ εγώ από τη μεριά μου, Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, κάνοντας το καθήκον μου απέναντι στην πολιτεία, απέναντι στους συμπολίτες μου, απέναντι στους νόμους, τηρώ ευλαβικά ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ που η πολιτεία θέτει, ενώ λοιπόν, από τη μεριά μου εγώ το χρέος μου στην κεραία το κάνω, εμένα προσωπικά και την κόρη μου ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ

2. Όταν καλείται η πολιτεία να κάνει από τη μεριά της το δικό της καθήκον απέναντι σε μένα και το παιδί μου, ήτοι να ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, για την προστασία μας (όταν καλείται δηλαδή να κάνει τους ελέγχους), η πολιτεία ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΑΡΕΓΓΛΗΤΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ/ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. (Και τούτο αποδεικνύεται ως εξής: Αν τα χρήματα από τα πρόστιμα, που η πολιτεία υποχρεώνει/επιβάλλει στους πολίτες να πληρώσουν, αν τα πρόστιμα όλα αυτά που έχουμε μέχρι σήμερα όλοι μας πληρώσει, αν πήγαιναν στα ταμεία της χώρας, δεν θα είχαμε οικονομικό πρόβλημα ως χώρα, θα μπορούσαν να πληρωθούν και οι αποζημιώσεις πολιτών εννοώ.)

Ως μάρτυρες ορίζω:

α) τους υπαλλήλους του Φαρμακείου (Φαρμακείο Λάσκαρης τηλ. ), να ενημερώσουν για τη συνεννόηση που από την Τρίτη 28/10/2021 έκανα μαζί τους, και για τον χρόνο που το τεστ έγινε, και για την κατάσταση την οποία ήμασταν όταν μας είδαν (την αγωνία και το τρέξιμο) εγώ και το παιδί μου.

β) τον υπάλληλο της πλοιοκτήτριας που μας είπε ότι ΜΟΛΙΣ χάσαμε το πλοίο των 3μμ (για την ώρα που φτάσαμε Κέρκυρα προσκομίζω το εισιτήριο του Ευδοκία με την ώρα αναχώρησης), αλλά και την κατάσταση την οποία ήμουν (την αγωνία και το τρέξιμο) όταν πήγα για να κόψω εισιτήριο. (Τον υπάλληλο να τον βρείτε υπηρεσιακώς, 02/10/2021, ώρα 15.00 ήταν στο πόστο του.)

γ) τον υπάλληλο της πλοιοκτήτριας εταιρείας που με άφησε να περάσω στο πλοίο από Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα, ΧΩΡΙΣ ράπιντ τεστ, διότι δεν υπήρχε εν υπηρεσία υπάλληλος του λιμεναρχείου Κέρκυρας εκεί για να με ελέγξει. (Τον υπάλληλο της πλοιοκτήτριας να τον βρείτε, χρησιμοποιώντας την εξουσία σας -γιατί σε εμένα, τον απλό πολίτη, δεν δίνουν τέτοιες πληροφορίες- ρωτώντας την πλοιοκτήτρια, 02/10/2021, ώρα 15.00 ήταν στο πόστο του.)

Καθώς επίσης ΚΑΙ να ελεγχθεί υπηρεσιακώς για ποιον λόγο, ενώ η Κέρκυρα ΕΧΕΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, αντίθετα με την Ερεικούσσα, την ημέρα και την ώρα που εγώ, ως πολίτης, που τηρώ όλα τα μέτρα, ευλαβικά, κάνοντας το χρέος μου απέναντι στην πολιτεία, στους συμπολίτες μου και στους νόμους, γιατί όταν ΕΓΩ τους χρειαζόμουν να κάνουν το καθήκον τους (που αφορά σε εργασία, όχι σε εθελοντισμό, πληρώνονται για να βρίσκονται στη θέση τους, πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά) δεν ήταν στο πόστο τους.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (να συμπεριληφθούν στην παρούσα καταγγελία μου, γιατί κατά νόμο και ουσία σχετίζονται):

- ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ με αρ. πρωτ. 534/16-03-2021 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (να την αναζητήσετε υπηρεσιακώς). Ο δήμος Κέρκυρας ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ δεν μου απέστειλε αριθμό πρωτοκόλλου.

- ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, με αριθμό ΚΠΑ 202107138293 (να την αναζητήσετε υπηρεσιακώς).

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ

Συνημμένα προσκομίζω τα ακόλουθα έγγραφα, για τα οποία ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ οι αρμόδιοι δεν μου απέστειλαν αριθμό πρωτοκόλλου και λόγω αυτού δεν μπορείτε από μόνοι σας υπηρεσιακώς να τα αναζητήσετε (τα πρωτόκολλα αυτόν τον λόγο -ύπαρξης- έχουν, όπως επίσης ΚΑΙ οι υπάλληλοι που εργάζονται στα τμήματα πρωτοκόλλου, ανά την επικράτεια. Αν δεν λαμβάνουμε οι πολίτες αρ. πρωτ. δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν ούτε τα γραφεία, ούτε το προσωπικό το οποίο εργάζεται σε αυτά. Καθώς επίσης, κρίνεται υποχρεωτικό να ΤΟΝΙΣΩ ότι εκτός του ό,τι δεν έλαβα ποτέ αρ. πρωτ. για τα ακόλουθα, δεν έλαβα και + ποτέ καμία απάντηση, καθώς επίσης και + δεν έχει επιληφθεί σε τίποτα από τα αναφερόμενα, ποτέ κανείς. Που σημαίνει ότι ελέγχονται για τον λόγο της ύπαρξής τους ΚΑΙ οι υπάλληλοι που εργάζονται σ’ αυτά τα πόστα.):

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (α)

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (β)

- ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Συνημμένα προσκομίζω:

- Εισιτήρια από Ερεικούσσα προς Κέρκυρα

- Εισιτήρια από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα

- Ράπιντ τεστ, την καταγγέλλουσας και του ανήλικου τέκνου της.

 

Η καταγγέλλουσα

Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη

Διευθ.: Πόρτο Ερεικούσσα 49100

Τηλ. 

Αρ. Τ.: 

ΑΦΜ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου