Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αρχιστράτηγος Γεώργιος Καραϊσκάκης

Υπήρχε λόγος που ανάρτησα την ιστορία του Πεντοζάλη ΠΡΙΝ την μαγνητοφωνημένη συζήτηση (εδώ). Ήθελα κάτι να αναδειχθεί.

Οι αγωνιστές εκείνοι ΕΧΑΣΑΝ!!!!!! Κι όχι μόνο "πήγε άπατος ο αγώνας τους", είχαν και την "απόλυτη δύναμη" οι εχθροί και την επέδειξαν στο έπακρο, μπροστά σε όλους τους ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΑΝ!!!!!

Να πούμε ότι έχασαν; Να πούμε ότι ο εχθρός είχε την απόλυτη δύναμη, την απόλυτη ισχύ επάνω τους; Ας το πούμε ΟΜΩΣ............. ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΑΝ!!!

Χωρίς αυτούς (προσκυνώ σας, υπηρετώ σας, δοξολογώ σας) ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ!!!!!!!!!!

Έχουμε ΟΛΗ τη δύναμη ΕΜΕΙΣ, ο λαός, αυτά που ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τους δίνουν τη νίκη, και μπορούν ΑΚΟΜΑ, μετά τόσων χρόνων αγώνα, μπορούν ακόμα και ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Θα αφήσω τα Υψηλά φρονήματα και θα πάω στα πρακτικά: Πες ότι με πάνε δικαστικώς (για το αν με φάνε η απάντηση ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ στο βίντεο). Ούτε δικηγόρο θα χρειαστώ, ούτε νόμους θα επικαλεστώ. Θα πω το ΗΘΙΚΟ. Αυτοί για να κερδίσουν τη δίκη θα χρειαστούν νόμους. Φέρτε όλους τους νόμους σας κύριοι, φτιάξτε και άλλους τόσους, να δούμε αν μπορεί κάποιος από αυτούς, ή και όλοι οι νόμοι μαζί, σε πρόσθεση, να υπερισχύσουν ΕΝΟΣ από τους νόμους του Ηθικού. (Είστε όλοι μαζί, μαζί και οι νόμοι σας, μια τρίχα απ' τ' αρχίδια του.)

Αφήνω αυτούς στην άκρη (άχρηστοι, αχρείαστοι, ένα φου!!!), πιάνω τους φόβους μας: Αν καταδικαστώ (που τι σημαίνει αυτό φίλε μου, φυλακή; Αυτό φοβάσαι;;;;;;;;;; Αυτό το μέγα βασανιστήριο;;;;;;;;;; Τον πρόγονό σου ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΣΙΑΣΑΝ για να καταφέρει τη χώρα να Ελευθερώσει και είναι ο λόγος που είσαι κι εσύ Ελεύθερος - η ΧΩΡΑ δίνει την ελευθερία στον άνθρωπο. Η ΧΩΡΑ είναι πάνω απ' όλων μας τα τομαράκια.) Στην καταδίκη μου θα υπάρχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, αλλά και η ΥΠΟΓΡΑΦΗ αυτού που την απόφαση έβγαλε. Για μένα θα είναι κάτι σαν τιμητικός τίτλος. ΜΕΣΑ στη φυλακή θα τον καδράρω, τον τιμητικό μου αυτό τίτλο. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, τι θα είναι γι' αυτόν.

Αν θα είναι κάτι διαφορετικό από τιμητικός τίτλος γι' αυτόν που την απόφαση θα βγάλει, τι θα είναι η συγκεκριμένη απόφαση...... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΤΕΣ!!!

(Παράδειγμα, αν βγει ο λιγνάδης, πες ότι θα αθωωθεί βρε αδελφέ, μιας και οι νόμοι φτιάχτηκαν από λαμόγια, για να σώζονται τα λαμόγια, πες ότι θα αθωωθεί! ας βγει μετά έξω να κυκλοφορήσει.)

Μα τι να πω.... ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! Πώς αλλιώς θα έπεφτε, με δικηγόρο; Θα αποδιδόταν δικαιοσύνη;;;;; ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!! ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!! Αυτή τη δικαιοσύνη δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να την παρακάμψει, ούτε να τη διαβάλλει!

Όλα αυτά που ο άνθρωπος φοβάται (και τους δίνουμε τη μάχη στο πιάτο, και είναι αυτά που τους κάνουν ακόμα και ζουν), είναι ένα τίποτα!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Οι μόνοι που έχουν να χάσουν, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ό,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, είναι οι βάρβαροι ρε φίλε. Αυτοί τους οποίους φοβάσαι.

Απόλαυσε μαζί μου τώρα τον πρόγονο, γιατί αν δεν υπήρχε ΑΥΤΟΣ δεν θα κυλούσε μέσα στο αίμα μου (ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ). Κι αν δεν κυλούσε στο αίμα μου ο αγώνας τους, δεν θα έκανα τίποτε απ' όσα έχω κάνει. 

https://www.youtube.com/watch?v=LUd4mR9IX3A

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου