Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία για τα διόδιαΟ λόγος που απέστειλα την κάτωθι καταγγελία, στους καθόλα υπεύθυνους, δεν είναι για να πάρω τα χρήματά μου πίσω ή/και για να αποζημιωθώ.
Ο λόγος που την έκανα είναι για να την έχω κάνει.

Τι σημαίνει «για να την έχω κάνει».
Όταν πιστεύω κάτι, έχω μία άποψη, κάποιες αρχές, κάποιες αξίες, και ΔΕΝ τις δηλώνω, δεν τιμώ τον εαυτό μου.
Επίσης, αν τις αρχές και τις αξίες μου τις δηλώνω σε όλους τους άλλους πλην τους καθόλα υπεύθυνους, συνεχίζω να μην με τιμώ. (Είναι ο λόγος που όσο κι αν φωνάζεις για το δίκιο σου δεξιά κι αριστερά, ποτέ η ψυχή σου δεν καλμάρει.)


Επίσης, υπάρχει κι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να δηλώσεις αυτά που πρεσβεύεις εγγράφως και στον απολύτως υπεύθυνο:

Είδα με ανατριχίλα την νεαρή κοπέλα που βασάνισαν οι δοτοί ελεγκτές στην Θεσσαλονίκη, επειδή δεν είχε κόψει εισιτήριο.

Σκέψου.. Αν η κοπέλα είχε εγγράφως καταγγείλει τις κυβερνήσεις, αν είχε εγγράφως πει ότι χρησιμοποιεί την άρνηση πληρωμής ως μέσο για να δηλώσει την άρνηση συμμετοχής/άρνηση συναίνεσής της στην προδοσία κατά της χώρας, μπορείς να υποθέσεις, αντί αυτού του αδιανόητου βασανισμού τι θα της είχε συμβεί;

Η κοπέλα θα είχε την απόλυτη δύναμη να ΣΤΗΡΙΞΕΙ την πράξη της. 
Θα τους έλεγε δηλ. κύριοι δεν πληρώνω γι’ αυτούς τους λόγους, έχω καταγγείλει τις κυβερνήσεις από το 2009 και μέχρι σήμερα, αν δεν τελεσφορήσουν οι καταγγελίες μου ώστε να αποφανθεί ο εισαγγελέας, έχω κάθε δικαίωμα να μην πληρώνω την πολιτεία. 
Να πω εδώ ότι ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΟΓΟ δεν έχουν απάντηση τα σκουλήκια τα σερνάμενα, οι δοτοί υπηρέτες των προδοτών. Δεν έχουν τα κότσια να αντιπαρέλθουν, οπότε και δεν ανοίγουν το βρωμόστομά τους, τον οχετό τους να πουν "αλήτισσα, να ντρέπεται ο πατέρας σου". 

Επιπροσθέτως.. Πες ότι κάτι της απαντούσαν, αν εκείνη τους έλεγε «συζήτηση δεν θα κάνουμε, εγώ κάνω αυτό που θεωρώ νόμιμο, κάνε κι εσύ τα νόμιμα». 

Κι αν, επιπροσθέτως, φώναζαν οι δοτοί συνυπαίτιοι την αστυνομία και την πήγαιναν στο τμήμα... θα έπρεπε να της απαγγείλουν κατηγορίες, που αυτό θα σήμαινε ότι θα γινόταν δικαστήριο!!! Που αυτό θα σήμαινε ότι θα εξεταζόταν ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΑΜΟ-ΥΠΟΘΕΣΗ, που οι εισαγγελείς μπορούν, επειδή έτσι το νομίζουν, να την κρατάνε στο αρχείο. (Αυτό φέρνει ο «χωρίς αποτέλεσμα»/«λάθος τρόπος αντίδρασης»/«δεν τους κάνεις τίποτα με τις καταγγελίες» αγώνας φίλε μου.)

Κι αυτό ήθελα τελικά να πω, ο αγώνας, κάθε αγώνας, μπορεί να τους κλάνει μια μάντρα αλλά ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΘΕΡΙΟ!!!!

Υ.Γ. Δεν τα λέω εκ του ασφαλούς, χωρίς να το έχω πάθει για να ξέρω. Το 2011-2012 συμμετείχα στις επιτροπές αγώνα κατά των εισιτηρίων. ΠΡΙΝ καταλάβω ότι ιδιοκτήτης των κινημάτων ήταν ο σύριζα. Από την προσωπική εμπειρία μου, από τις μάχες που τότε έδωσα, και με τους οδηγούς, και με τους ελεγκτές, αλλά κυρίως με τον κόσμο, γράφω με τόση βεβαιότητα όσα ως άνω αναφέρω ως πιθανά.

Από τον τότε αγώνα μου: Το κάλεσμα εδώ  , από την εφαρμογή στην πράξη της θεωρίας μου εδώ  και από την δήλωση των πιστεύω μου στην πρόεδρο της βουλής (αρ. πρωτ. 243/2-2-11) εδώ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΠΡΟΣ: 1. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ
ΚΟΙΝ.: Προς πάσα ανάδοχη εργολήπτρια εταιρεία, η οποία εισπράττει διόδια στον αυτοκινητόδρομο Θεσ/κης - Αθηνών.

2. Υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων
 ΚΟΙΝ.: - Υπουργός
- Παντός υπευθύνου

Να  μου αποστείλετε τον αριθμό πρωτοκόλλου καταχώρησης της καταγγελίας μου στο mail:.........


Πειραιάς 03/09/2016


Με την παρούσα καταγγέλλω όλες τις εργολήπτριες εταιρείες που εισπράττουν διόδια στον αυτοκινητόδρομο Θεσ/κης Αθηνών, καθώς ΚΑΙ προσωπικά τον υπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων, καθώς ΚΑΙ όποιον άλλον υπουργό είχε πριν από αυτόν την ευθύνη, καθώς και όποιον υπάλληλο του εκάστοτε υπουργού, ευθύνεται ατομικά (με την υπογραφή του) για τις παρανομίες που αναφέρω -ακολούθως- στην καταγγελία μου.

Καταγγέλλω τους ανωτέρω για τα ακόλουθα:

Σημείωση: Η ημέρα η οποία κινήθηκα στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, ήταν η 25η Αυγούστου του 2016.

1. Σε κάποια τμήματα του αυτοκινητόδρομου δεν υπάρχει παράδρομος (όπως πχ στο τμήμα από Κατερίνη με κατεύθυνση τη Θεσ/κη και μέχρι τα διόδια Αιγινίου -σταθμός Κλειδί-, τα οποία διόδια δεν πλήρωσα λόγω της παράνομης επιβολής τους, και υπέβαλα την ένστασή μου στην εταιρεία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ, βλ. 19/08/2016, παρελήφθη από 3054).
Καταγγέλλω
Όλους τους ως άνω αναγραφόμενους για την παράνομη και καταχρηστική επιβολή διοδίων σε όσα τμήματα του αυτοκινητόδρομου ΔΕΝ δίδεται προς χρήση παράδρομος, για την ελεύθερη διέλευση των πολιτών.
Είναι παράνομο να μην δίδεται προς χρήση  παράδρομος, και να είναι υποχρεωμένος ο ΚΑΘΕ οδηγός να περάσει από τα διόδια Αιγινίου, και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να καταβάλλει αντίτιμο για την διέλευσή του.
Αν δεν δίδεται παράδρομος στους πολίτες, ώστε να μπορούν, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πληρώσουν, να τον χρησιμοποιήσουν, η εξ αναγκασμού πληρωμή διοδίων είναι παράνομη και αποτελεί κλοπή/υπαρπαγή των χρημάτων των πολιτών.

2. Σε κάποια τμήματα του αυτοκινητόδρομου (όπως πχ στο τμήμα από τα διόδια Αιγινίου μέχρι τα διόδια Μαλγάρων, και μέχρι την Θεσ/κη) δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ εργασία στον δρόμο. Αντ’ αυτού πρόκειται για έναν δρόμο άκρως επικίνδυνο, για τον οποίο κλήθηκα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να πληρώσω αντίτιμο για να τον, με δική μου ευθύνη, διαβώ.
Καταγγέλλω
Όλους τους ως άνω αναγραφόμενους για την παράνομη και καταχρηστική επιβολή διοδίων σε όσα τμήματα του αυτοκινητόδρομου ΔΕΝ έχουν ανακατασκευάσει/επιδιορθώσει/δεν έχουν προβεί σε έργα οδοποιίας.
Είναι παράνομο να ζητάτε από τους πολίτες να πληρώσουν για μία υπηρεσία που δεν τους παρέχετε.
Αν δεν παρέχετε άρτιο δρόμο, αντίστοιχο του ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ τιμήματος, η εξαναγκαστική επιβολή διοδίων συνιστά εκβιασμό, μία πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα με αδικήματα όπως: σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση κατ’ επάγγελμα, κλοπή, καθώς και (για τους υπουργούς και των παρά τους υπουργούς υπογράφοντες τις συμβάσεις έργων των εργοληπτικών εταιρειών:) παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας κα.

3. Σε κανένα τμήμα, ολόκληρου του αυτοκινητόδρομου, δεν υπάρχει σήμανση που να ενημερώνει τον οδηγό ποιον δρόμο μπορεί να ακολουθήσει για να μεταβεί στον «νέο» δρόμο, για την οποία διέλευσή του υποχρεούται να καταβάλει αντίτιμο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ποιον δρόμο μπορεί να ακολουθήσει για να χρησιμοποιήσει τον παράδρομο, αν το επιθυμεί, ώστε/για να αποφύγει να πληρώσει αντίτιμο για την διέλευσή του.
Είναι παράνομη η ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΗΣ σήμανση, ώστε να έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο πολίτης, αν δεν θέλει, να μην πληρώσει για τους δρόμους, που με παράνομες συμβάσεις παραχώρησης έδωσε η πολιτεία στις εργολήπτριες εταιρείες, ώστε παρανόμως να κερδοσκοπούν στην πλάτη των πολιτών, την ώρα που η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη της χώρας.
Καταγγέλλω
Όλους τους ως άνω αναγραφόμενους για την παράνομη και καταχρηστική επιβολή διοδίων σε όσα τμήματα του αυτοκινητόδρομου ΔΕΝ υπάρχει επαρκής και σαφής σήμανση που υποδεικνύει τον παράδρομο για την ελεύθερη -χωρίς πληρωμή- διέλευσή μου.
Το συγκεκριμένο αδίκημα συνιστά εκβιασμό, μία πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα με τα αδικήματα που αναφέρονται ανωτέρω.

4. Σε κάποια τμήματα του αυτοκινητόδρομου (όπως πχ στην περιοχή πριν και μετά τα Τέμπη) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, χρησιμοποιούμε όλοι οι οδηγοί τον παλιό. Παρόλα αυτά λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω υπάρχει σταθμός διοδίων! στον οποίο υποχρεούμαστε να καταβάλουμε αντίτιμο!
Καταγγέλλω
Όλους τους ως άνω αναγραφόμενους για την παράνομη και καταχρηστική επιβολή διοδίων σε όσα τμήματα ο αυτοκινητόδρομος δεν έχει δοθεί για χρήση και υποχρεώνεται ο πολίτης να χρησιμοποιήσει τον παλιό δρόμο.
Είναι παράνομο να ζητάτε από τους πολίτες να πληρώσουν για μία υπηρεσία που δεν τους παρέχετε.
Αν δεν παρέχετε ΝΕΟ δρόμο, ώστε να του αντιστοιχεί το ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ τίμημα, η εξαναγκαστική επιβολή διοδίων συνιστά εκβιασμό, μία πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα με τα αδικήματα που αναφέρονται ανωτέρω.

5. Στο μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινητόδρομου, την ημέρα που ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τον χρησιμοποίησα, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΡΓΑ!
Για ποια υπηρεσία πλήρωσα τόσα χρήματα κύριοι; (Σε κάποιον σταθμό το ποσό φτάνει τα 3,90!!!!!!!) Πληρώνουμε μήπως αναδρομικά, για τον δρόμο που κάποια στιγμή θα μας φτιάξετε; Ή πληρώνουμε προκαταβολικά, ΓΙΑ ΝΑ μας τον φτιάξετε;
Κι αν ΕΜΕΙΣ σας ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, για να εσείς ΜΕΤΑ φτιάξετε τον δρόμο, τότε γιατί βάζετε διόδια; Τα διόδια αφορούν τίμημα που πληρώνουν οι πολίτες για ένα έξοδο που ανέλαβε, αντί του κράτους, μία ιδιωτική εταιρεία, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ/ΑΠΟΣΒΕΣΗ του ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ!
Εμείς γιατί πληρώνουμε κύριοι διόδια, προκαταβολικά, ΚΑΙ εκ των υστέρων, ΚΑΙ επ’ άπειρων;
Καταγγέλλω
Όλους τους ως άνω αναγραφόμενους για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, για κερδοσκοπία εις βάρος του, και ειδικά τους υπουργούς και τους παρά των υπουργών υπεύθυνους, για: ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της χώρας μου και κατά του Ελληνικού λαού, για τις επαίσχυντες/παράνομες συμβάσεις έργων που έχουν συνάψει, εν αγνοία και ΕΡΗΜΗΝ του Ελληνικού λαού, με τους εργολάβους, που έχουν παραχωρήσει για κερδοσκοπία, και επ’ άπειρον, σε ιδιώτες την κατοχυρωμένη Συνταγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΖΗΤΩ
Να μου επιστραφούν μέχρι τελευταίας όσα χρήματα πλήρωσα για διόδια, από την Θεσ/κη έως την Αθήνα, εκτός των διοδίων του Αιγινίου, τα οποία δεν κατέβαλλα.

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ
Να με αποζημιώσετε με το ποσό των 10.000 ευρώ, για ηθική βλάβη, λόγω της ταλαιπωρίας στην οποία επεβλήθη ώστε να καταφέρω να βρω τους παράδρομους όταν χρησιμοποίησα τον αυτοκινητόδρομο για να πάω από Αθήνα στη Θεσ/κη, επειδή, λόγω της ανύπαρκτης σήμανσης, ήταν σχεδόν αδύνατον να τους βρω, καθώς επίσης και για τα επιπλέον μου έξοδα (βενζίνη, τρόφιμα κλπ) που αναγκαστικά πλήρωσα παραπάνω, επειδή αναγκαζόμουν συνεχώς να πηγαίνω μπρος πίσω για να καταφέρω να τους βρω, καθώς επίσης και για τον χρόνο τον επιπλέον που έχασα, καθώς επίσης και για την ταλαιπωρία που υπέστην η δίχρονη κόρη μου, που την είχα μαζί, για να καταφέρω τελικά, μετά από 10 ώρες, να φτάσω στον προορισμό μου.

ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ
ΟΛΟΥΣ όσους καταγγέλλω με την παρούσα, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ έχουν βάλει την υπογραφή τους για να συντελούνται οι ως άνω καταγγελθέντες παράνομες/κακουργηματικές πράξεις, να πληρώσουν για την αποζημίωση μου ΑΤΟΜΙΚΑ. Που σημαίνει με δικά τους χρήματα, από την δική τους περιουσία. ΟΧΙ από την δημόσια περιουσία, η οποία είναι περιουσία της χώρας μου και ανήκει ΜΟΝΟ στον λαό της.

Τέλος, η αποζημίωσή μου που αφορά στην προδοσία κατά της Ελλάδος (πατρίδας μου) και κατά του λαού της, θα ξεπληρωθεί όταν όλοι οι συνυπαίτοι καταδικαστείτε με την εσχάτη των ποινών για τις πράξεις σας.

Η καταγγέλλουσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη

Υ.Γ, Μου έστειλαν σήμερα 07/09/2016 με μειλ τον αρ. πρωτ. από την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

Κυρία Λυγερού καλησπέρα σας,

Με το παρόν μήνυμα επιβεβαιώνουμε ότι έχουμε λάβει το email σας και σας γνωρίζουμε ότι ο αριθμός πρωτοκόλλου του εισερχόμενου εγγράφου σας είναι ο εξής: ΑΜ_ΙΝ_28463/5-9-2016.


Με εκτίμηση,

Customer Service | Εξυπηρέτηση Πελατών
' +30 2410 741440  
7 +30 2410 741436
Mob: -

Aegean Motorway S.A. | Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

PO Box 3106,  PC 410 04  Larisa ΤΘ 3106, ΤΚ 410 04 Λάρισα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου