Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ένα τζαμάρισμα με χορδές και πινέλα












Ό ένας ζωγραφίζει πάνω στην κιθάρα με τα σόλα του και ο άλλος παίζει σε καμβά με τα πινέλα του.


Και όμως γίνεται ένα φανταστικό τζαμάρισμα με τον Zakk Wylde στην κιθάρα και τον Rob Prior στα πινέλα……………….


Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

45 Χρόνια Woodstock




Το Φεστιβάλ Γούντστοκ ήταν ένα τετραήμερο ροκ μουσικό φεστιβάλ. Ξεκίνησε στις 15 και έληξε στις 18 Αυγούστου του1969. Έλαβε χώρα σε φάρμα, που ανήκε στον Μαξ Γιασγκούρ, στο Μπέθελ της Νέας Υόρκης. Η προσέλευση των θεατών αναμενόταν στις 60,000, ωστόσο, στο χώρο παρευρέθηκαν, περίπου, 500,000 άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ανήκαν στο κίνημα των χίπις. Πολλά μουσικά συγκροτήματα δεν κατάφεραν ποτέ να φθάσουν στο χώρο του φεστιβάλ, παραμένοντας στο αεροδρόμιο, λόγω του τεράστιου αριθμού των θεατών. Με τη λήξη του, σχηματίστηκε το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που είχε ποτέ συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.



Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Keep on rockin' in the free world ………….








Δεκαπενταύγουστος πρωί κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο τα καλοκαιρινά χρώματα της φύσης, νιώθοντας την ενέργεια του ήλιου, με πιάνει μια δαιμονισμένη τάση φυγής για το άγνωστο, νιώθω μια τρέλα να με τραβάει στους δρόμους.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Της ψυχής τα μπλουζ……….









Είναι κάποιες φορές που χάνεσαι μέσα στην πολυπλοκότητα των ήχων, μπερδεύεσαι μέσα στα καλώδια, ψάχνεις καινούργια πεταλάκια για να φτιάξεις τον ήχο σου και το μόνο που τελικά καταφέρνεις είναι να ξεχάσεις ………………..